i'll be back one day

Godmorgooon! Idag drar i äntligen!! Ska bli himla skönt. Är typ färdigpackad nu, ska till skolan en sväng nu på morgonen o sen i eftermiddag går planet!! Dock så har jag grymt ont i halsen och är jättesvullen så ska iväg til sjukstugan o kolla om albin har smittat mig med halsfluss. FYFAN


min nya fina!!


you have de fastest car

smink, hårspray, plattång, kam och ombyte är nerpackat i väskan. märks att de vankas skolfoto! uj. sista skolfotot med världens bästa klass, klart man måste se bra ut. emma menar på att vi ska ha one pieceisarna på oss, men de får vi se haha. måste packa klart och städa ikväll också, imorgon bär de äntligen av till spanien!! guu så gött! hörs sen pussssss
 


dag 9 - de här får mig att må bättre.

Något som får mig att må bättre är ju typ som något som gör mig glad. Mitt förra inlägg var ett väldigt bra exempel på de. Så läs de nu så vi kommer nån vart med den här listan!


happy girlgirlgirl

Är så himla glad på livet just nu, känns som att allt bara flyter!! De går jättebra i skolan, har varit och shoppat idag, kom hem och fick se nya högtalare som jag fått av pappsen, drar till spanien på onsdag, imorgon åker pappa o kollar på en liten 740 som förhopningsvis blir min, är snart klar med AM kortet också, min och Wicher´s träning går verkligen framåt och imorgon ska jag och mina fina tjejer umgås. Allt går verkligen framåt!! LYCKLIG TJEJ.


snartsnartsnart

Sådär nu har jag läst ut AMboken och har bara ca 16 frågor kvar på internet, sen är de ju delprov o sånt men de fixar jag! woho de går framåt!!


blue

Få lite frulle i magen sen drar jag till skolan! Ska visst ut och GÅ????! Fan va jobbigt. Slutar iaf runt tolv!

 


snutten min

cause we´re playing with fire
i´m playing with fire
playing with you



psyk-tjej gillar ed sheeran

Ed Sheeran – The A Team - Acoustic

ååh blir så glad, underbar låt! vill typ bara skutta runt och skratta och grina på samma gång liksom. haha.


tell me what to do

sitter o gör teorin för AM-kortet på internet, ungefär så här roligt är de...



jag tror att livet just har börjat och det blir vad jag gör det till

Sådär, då va första skoldagen avklarad. Blev mest en massa information och så, och våran nya, fina skola! Underbart. Fick ett dåligt schema, långa dagar, inga håltimmar osv. Träligt! Sitter och lyssnar på fina Melissa Horn nu, underbara låtar. Är som att det bara strömmar ut massa kloka ord ur högtalarna. Ska försöka få ihop lite lunch och sen i eftermiddag ska jag rida med Ida! hörs senare ♥

kom tillbaka sommaren!


skola på G

första skoldagen som 9a!! ska bli spännande o se hur nya skolan ser ut och sådär. vi hörs senare ni fina ♥


nej mig får du inte tillbaks

Sådär, har precis kommit hem ifrån kusinen där vi firat alla kusiner, fick duschtvål & scrub som luktade helt underbart. Inatt så blev jag kvar hos bästisen. Igår kväll så va vi hemma där en stund eftersom de va folk där, och sen va vi ute o åkte bil bara. Längesen jag skratta så mycket, precis vad jag behövde! Imorse sola vi lite solarium o sen tittade på chihahua bebisar, hur goa som helst. Nu ska jag iväg till snutten. peace o hej


nomnomnom
 


ska jag falla så ska jag falla fritt

Tar pippi tröjan och tygpåsen och drar ut till folkracebanan i sången


du ska stå naken framför sanningen, jordens alla kval

Är nu glad (mindre arg). Världens bästa häst gick brutalt bra för Susanne idag. Är så himla roligt när man märker att allt går bättre och de går framåt. hjärtat mitt ♥. Har precis tagit ett bad nu och ska äta lite o fixa mig sen ska jag väl ta mig iväg till Hanna. Serious talk på G.


hellre ledsen av sanningen än glad av lögnen. punk o slut

total kaos i mitt huvud igår. otroligt ledsen o besviken. men nu ska jag rida lektion för susanne, ja jävlar vad jag ska rida. nu kör vi




there's no way to peace, peace is the way

Godmorgon mina fina. Precis ätit lite frullis. Har ont i hela kroppen, red ju både Wicher och Kingen igår, o de är ju inte min svaga kropp van med haha! Ska kolla på ett avsnitt av DH och sen ska jag göra nån nytta här faktiskt. Typ städa (för de gör jag ju inte varje dag, nolifer), fixa till mig lite o senare ska jag rida. Ikväll blir de lugnt, ska upp runt sju imorgon för Susanne träning. Är faktiskt riktigt taggad!


mars-bild


grattis till oss kompis

idag fyller våran vänskap 1 år, underjävlabart år dehär alltså. love you bästisen ♥




arg-sur-irriterad dag.

Har haft en riktig arg-dag idag. Förlåt till er stackars drabbade. Som tur är har jag typ bara varit med Ida idag, och henne kan jag inte bli arg på. Men tyvärr så har jag ju en telefon också, där de gärna kan bli väldigt fel. Nej nu jävlar får jag skärpa till mig o säga förlåt.


galen

Precis kommit upp ur sängen o sitter och äter frukost nu. Kan ju inte finnas nått mer underbart än när man kommer upp och mammi har bakat bröd? mums!! Ska alldeles snart hoppa i ridkläderna och åka bort till stallet. Skönt med en liten morgontur!

min finaste


thinking of you

Precis kommit ut ur duschen, skönt! Ridit Wicher och han va jätteduktig. Oturligt nog så va inte jag lika duktig, kändes som att jag bara satt å flängde. Snutten va väldigt stel i högersidan, men eftersom de blev ganska hårt igår och han va så himla duktig då så kanske han bara hade träningsvärk :) Nu ska jag torka håret och slänga i mig nått att äta eller en kopp te, sen myser jag ner mig under täcket framför desperete, natti ♥


gammal bild, underbar kväll. ååh minnen!


just nu..



+ en massa chill musik! duktiga jag.


dag 8 - en bild på mig idag & vad jag hade på mig

Fortfarande i morgonmys kläderna!

nattlinne & teddyrock ullared strumpor & nagellack h&m




lovesong

Idag ska jag vara riktigt duktig! Ska faktiskt läsa ut AM boken, tvätta hästtransporten, rida osv. De verkar som att jag får sova själv inatt, kommer bli tomt i sängen utan hannie! Nu ska jag fjäska lite för lillebror så han tar fram högtryckstvätten sen ska hästtransporten skina!


we♥it

Cute-piglet-pooh-quote-sweet-favim.com-124547_large


bed time

Trött som en gris, ska plocka ihop lite saker sen ska jag mysa ner mig i sängen bredvid bästis med en kopp te! natti ♥


uttråkad

SENASTE…

Låt du hörde: Adele - Rolling in the deep

Film du såg: Desperete Housewies boxen, såklart.

Mat du åt: Spaghetti å Köttfärssås!

Kram: Va nog Hanni!

Puss: Goosen

Känslan: Lycka?

Resa: England woho.

Glädje: När någon talar om för en hur bra man är, eller när man får värsta goa smset.

Dröm: Haha, senaste jag kommer ihåg är att en viss person inte kunde simma! Haha, sjukt kul.

Person du träffade: Hanni.

Person du pratade i telefon med:  Ida tror jag :)

Personen du fick sms av: Emelie :)

Gången du åt 7-eleven korv: Haha, aldrig hänt.

Gången du var utomhus: Nyss när jag red :)

Gången hela din familj åt middag tillsammans:
Vet inte haha :)

Saken du köpte: Ett täcke som jag idag har handlat på distans haha!



visst finns det dagar som jag kan vara snäll

Sitter just nu o läser till AM-kortet! Duktiga mig. Bästis ligger och sover så sött medans jag spelar Melissa Horn. Ska göra mig en kopp te och sen ska jag läsa nästa kapitel! Hörs senare♥


dag 7 - en bild på mig för ett år sen

inga kommentarer haha..


someone like u

Hej på er, har haft en hel del att göra dom sista dagarna nu så har inte blivit så bra uppdatering!

I lördags fyllde ju lillebror år så då hade vi lite kalasering. Sofia fotade mig och Hanna, och vi är faktiskt riktigt nöjda med resultatet! På kvällen skulle vi ut men de va sjukt tråkigt så vi köpte chips å dip så åkte vi hem å drog på en film! Mys!

På söndagen va de äntligen konfirmation! Förutom att de tog lång tid så va alla riktigt fina och allt gick som det skulle. Hela släkten va här och jag fick massa fina presenter. På kvällen hade jag och Hanna deras hus för oss själva så vi laddade upp med chips, skruvar, dip och loka vatten och myste järnet. Jocke kom o myste lite också vilket va tur för honom eftersom jag inte träffat honom på jättejättelänge.

Igår vaknade vi sent åt frukost osv sen åkte vi hem till mig. Jag tog en barbacka sväng med Ida medans Hanna satt här hemma. Inatt har jag suttit uppe hela tiden. Stackars bästis hade jätteont i magen o sådär så fick ta hand om henne. Inte mig emot, men gör ont i mig att se henne må dåligt! Sen kom lillebror också som hade blött näsblod när han sov så hela han va blodig och stackarn va helt förtvivlad. Usch..

Idag vet jag inte va vi hitter på, de får vi se! PUSS








dag 6 - en dåligt vana jag vill bli av med

har typ inga dåliga vanor, men som så många andra - att bita på naglarna.


all i want from you is some love.

Idag fyller lillebror 10 år, grattis stora pojken ♥

Blev väldigt lugnt igår,  va hemma redan runt halv nio. Skönt de, somnade innan 11 tror jag haha :) Tog en massa bilder iallafall. Ska städa rummet och fixa mig lite sen slänger jag upp dom här! :)


again and again and again

Gick sjuukt bra att rida, min finafina ponke.  Nu är det kräftor och brännboll på G!!


dag 5 - typ av alla killar jag faller för

Sånt där är ju skitsvårt. Alla killar ser ju liksom inte likadana ut o sådär, kan falla för en snygg badboy ena dagen och en söt tönt andra. (Okej så ofta byter jag inte men bara en exempel) Men utseendemässigt så är det oftast mörkhåriga killar. Blonda är väl okej men då ska de antingen va slingor eller typ med lite utväxt. Kläderna är inte superviktigt, mjukisbrallor är väl inte jättesnyggt men ibland så är de okej. Helst jeans, är inge jättestort fan av chinos men de är okej. Arbetsbyxor är hett! Ljusa jeans är grymt snyggt. Och skjorta, GRR! Han behöver inte vara vältränad, för mycket muskler är inte ens snyggt.

Han ska kunna både vara hemma o mysa, men även kunna följa med ut och umgås med folk. Snäll är ju ett plus om han är, men lite skojelak gör ju ingenting. Han får absolut inte bli en toffel o ge upp alla kompisar för mig, bara ibland hoho. Han ska inte heller sluta umgås med sina tjejkompisar, de är inte okej! Helst ska han va ett/ett par år äldre än mig.

Något som är otroligt mysigt är om han kan spela gitarr, typ de gulligaste som finns!

Faller nog mer för söta killar än för snygga killar. Det känns så tillgjort ifall han är snygg. Om han är söt så är det typ som att det är medfött haha.

Och självklart, han ska tycka om mig för den jag är. Han ska kunna lita på mig, som jag ska kunna på honom, han ska lyssna och finnas när jag mår dåligt.

Tur att jag inte har så stora krav haha! Men vem vet, en vacker dag kanske jag hittar drömkillen som är tvärtemot allt det jag skrivit nu?


Regnbågsbron

Igår när jag kom till stallet så hängde det en lapp på min box. Läste igenom texten och helt plötsligt stod jag där i stallet och tårarna bara rann längs mina kinder, men samtidigt kunde jag inte låta bli att le.



Regnbågsbron

Det finns en bro, regnbågsbron, som förbinder himlen och jorden.

När ett husdjur dör, kommer det till en plats bortom Regnbågsbron. Där finns kullar och dalar med mjukt gräs, där våra älskade vänner leker tillsammans hela dagarna. Där finns vattendrag men friskt vatten, massor av mat och solsken som håller dem varma. De gamla och sjuka djuren blir unga och friska igen, precis som vi minns dem i våra drömmar.

Djuren är glada och lyckliga, men de saknar någon som betydde mycket för dem, någon som blivit lämnad kvar.
Varje dag springer de och leker, tills den dagen kommer, då en av dem stannar upp, och tittar bort i fjärran. Blicken skärps, öronen spetsas och plötsligt flyger han iväg över det gröna gräset. Hans ben bär honom fortare och fortare tills han återförenas med den han älskar. Ni möts i en omfamning som varar för evigt. Ditt ansikte blir kysst om och om igen, dina händer smeker hans huvud som så många gånger förut och du tittar än en gång in i ögonen på ditt trogna husdjur som så länge saknats i ditt liv, men aldrig i ditt hjärta.

Sedan korsar ni regnbågsbron tillsammans för att aldrig mer skiljas.. 




 


Lågan slocknar utan tändstickor

Godmorgon alla fina! Sitter o äter frullis nu, snart iväg på sista konfirmationsmötet. På söndag konfirmerar vi oss äntligen, 11.00 i Grythyttans kyrka, BE THERE!

I eftermiddag blir det nog ett pass i paddocken med Wicher. Ikväll är det brännboll på Udden som gäller, precis som varje sommar. Kameran hänkar så slänger nog upp ett par bilder här sen! :) Storstädade rummet igår, men ser nu att jag skulle behöva röja en sväng senare. Tusentals kartonger efter digitalboxen som ligger över hela golvet.


hatar teknik

blir totaltokig på alla tekniska grejer för tillfället. känns som att ingenting vill funka, och särskilt inte min nya digitalbox. vill helst bara slänga ut den genom fönstret och hoppas på att de börjar regna, SOM FAN.

#%&/(@+!)? arg


dag 4 - någonting jag skulle vilja ha mer än någonting annat just nu

Oj, de va svårt. Har faktiskt ingen aning. Men finns ju alltid lite småsaker man vill. Men mest av allt just nu är att sommaren kommer tillbaka igen!


to me your perfect

282593_108752069225401_100002718264284_40051_734430_n_large
we♥it


Normal tjej har jättetråkigt..




De här..



..är vad jag har gjort idag. Va in till stan på morgonen med mamma. Vi besiktigade bilen och storhandlade. Nu städar vi inför helgen och snart tänkte jag smörja upp nya sadelgjorden som mammi köpte till Wicher igår. Senare tänkte jag ta en prommis och efter de ska jag rida med Ida! :) pusshej

dag 3 - min favoritårstid & varför

Min favorit årstid är självklart sommar. Dels för att jag älskar värme och dels för att man kan göra så mycket mer än på andra årstider. Man behöver inte ha så mycket kläder och man kan både bada och sola. Älskar att bara kunna gå ut i shorts, bikini, klänning, linnen och kjolar. Jag får aldrig nog av värmen och skulle kunna leva med den hela tiden. Ett minus med sommaren är regnet och åskan bara.
 


dag 2 - en person jag skulle vilja träffa just nu.

En person jag skulle vilja träffa är min farfar. Han dog innan jag ens var påtänkt. Egentligen är det ganska läskigt att jag knappt vet någonting alls om honom. Tänk att bara prata lite, att jag får se vem han är som person, och han får träffa mig. Bara för en dag liksom. Jag tror att vi skulle tycka väldigt mycket om varandra.

Kommer ju aldrig inträffa men man kan ju alltid ha det i tanken.


dag 1 - en bild på mig + 10 fakta om mig

10 fakta (de blev lite svårare haha)-

1. Jag är blond och kan ibland vara ganska dum, men jag är faktiskt ganska klok. Ärligt alltså haha.

2
. Jag kan göra i stort sett vad som helst som kan vara sjukt tråkigt, bara jag gör det med en person jag vill umgås med.

3
. Något jag älskar är fart. Det kan vara att åka ring efter en båt, galoppera riktigt fort på en skogsväg eller helt enkelt bara åka bil.

4
. Jag kan hålla på med en kille väldigt väldigt länge. Jag har stort tålamod när de gäller sånt o har inte bråttom alls. Haha.

5
. Trots att jag äter som en häst, så blir jag inte riktigt fet. Vilket jag borde bli med tanke på min matmängd haha.

5
. Jag har väldigt svårt för att spara pengar, så fort jag får lite pengar så svir de till i plånkisen och vips så har jag inhandlat kläder eller något annat väldiiigt viktigt!

6
. Mat är något jag tycker grymt mycket om, älskar gourmetmat!

7
. Jag är väldigt väldigt social. Nästan aldrig blyg, vilket inte alltid är så bra.

8
. Jag säger alltid vad jag tycker och ibland kan det bli väldigt fel. Det senaste halvåret har jag faktiskt förändrats och börjat tänka innan jag pratar.

9
. Jag uppskattar min familj och mina vänner väldigt mycket. Ibland känner jag dock att jag borde berätta det lite oftare.

10
. För lite mer än ett år sen så förlorade jag min allra bästa vän. En häst som hade varit sjuk väldigt länge och som jag verkligen kämpat för. Jag var med honom in i det allra sista. Det var en stor sorg, och än idag har jag inte kommit över det. En dag vill jag tatuera in något som ett minne för honom.


här har vi en ganska ny bild på mig


pusssssssssen

Blev sugen på att börja blogga lite igen (nu blir nog bästisen glad). Men orkar inte skriva punktligt om vad jag gör om dagarna för de är bara tråkigt. Så kör en ny liten sån där grej. Ska försöka fixa till en liten lätt header också :) o förövrigt för er som inte hört av mig på länge och undrar, livet leker och jag mår priiiimabra! hejåpuss

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 - En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 - Min favorit årstid & varför.
Dag 4 - Någonting jag vill ha mer än något annat just nu.
Dag 5 - Typ av alla killar jag faller för.

Dag 6 - En dålig vana jag önskar jag inte hade.
Dag 7 - En bild på mig för 1 år sedan.
Dag 8 - En bild på mig idag & vad jag hade på mig.
Dag 9 - Det här får mig att må bättre.
Dag 10 - Något jag längtar efter.
Dag 11 - Fem saker jag inte klarar mig utan en dag.
Dag 12 - Min favorit film.
Dag 13 - Min favoritglass.
Dag 14 - En bild på mig själv som är tagen av någon annan.
Dag 15 - En låt som får mig att gråta.

RSS 2.0