Angels watching peoples passing by

I Lördags fick vi ta bort Mirac, anledningen till att det inte blivit så mycket uppdatering här. Visst är det jobbigt att förlora en vän som stått en så nära i så många år, men samtidigt får man tänka på hur gammal han blev och hur himla bra han har haft det i sitt liv. Han kommer få det så bra i Trappalanda tillsammans med Texas. Helan och Halvan. Mina älskade fina ponnysar. Idag skulle han iallafall fyllt 21 hela år, grattis gamling!

Jag glömmer aldrig dessa 5 år vi fick tillsammans. Det var med dig mitt hästintresse kom igång på riktigt och du var min första egna tävlingshäst. Det var med dig vi placerade oss på varenda tävling och det var med dig jag race:a i skogen. Det var med dig vi vann varenda galopptävling i snön på åkern, och det var även dig jag ramlade av när vi provade olika ridställningar. Det är vi som har hittat alla nya ridvägar, hoppat över diken, tappat bort oss i skogen, varit totalt galna på hopptävlingar & simmat långt ute i sjön.

Var natt då jag drömmer, var dag som jag finns,
jag aldrig dig glömmer, jag alltid dig minns.

Vila i frid, Mirac ♣
1991-06-11 - 2012-06-09

image descriptionimage description


På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron.

När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon dör,
så kommer det till Regnbågsbron.
Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vänner
så att de kan springa och leka tillsammans.

Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken,
och våra vänner har det varmt och skönt.
Alla djur som har varit sjuka och gamla
blir återställda till hälsa och vigör;
de som varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen,
precis som vi minns dem i våra drömmar från gångna tider.

Djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak;
de saknar alla någon väldigt speciell som de varit tvungna att lämna kvar.
Alla springer och leker tillsammans,
men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.

Dess klara ögon är intensiva; kroppen börjar skälva.
Han springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset,
hans ben bär honom fortare och fortare.
Han har sett dig, och du och din speciella vän möts till slut
i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.

Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte,
dina händer smeker på nytt det älskade huvudet,
och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur
som så länge varit frånvarande från ditt liv
men aldrig från ditt hjärta.

Sen går ni över Regnbågsbron tillsammans...


Fredag

Vilken bra-dålig dag de har varit.. Blev så glad över att kolla på alla lyckliga studenter, med ett väldigt bra sällskap också, Stenberg/Sandberg-släkten! Min lilla gamling Mirac är inte så kry dock, fått fång idag o går på smärtstillande, får avvakta över helgen. Jobbigt, att han är så gammal dessutom, min älskade ♥ Imorgon ska jag upp tidigt o jobba så är väl bäst att jag går o lägger mig. Pussgodnatt!


Studenten

Hej på er, vilken jäkla fin dag de verkar bli idag, sooool!!

Igår va jag o Ida ute å red, känns som att de va jättelängesen! Red runt alfreds väg iaf, o de gick jättebra :) på kvällen åkte jag till Hanna, vi tog en promenad o bara pratade, mys! Sen slockna vi fint.. Grattis förresten till Jocke & Carola som fyllde år igår!

Nu sitter jag ute i solen hos Hanna å snart ska vi åka iväg till Örebro för att kolla på Antons student!! Blir nog bra i de här fina vädret :) åh justja, idag fyller min bästaste pappa år, grattis!! <3

Pusshej!!!

Hanna å Oliver


nationaldag

Haft en riktig jävla skitdag idag också.. Tänkte mig ett dressyrpass men så fort jag satte foten i stigbygeln så hävde regnet ner. Gissa om jag ville gräva ner mig. Annars idag har jag inte gjort ett jävla skit, legat å rötat under täcket framför tvn hela dan. Ska nog ta en dusch eller ett bad snart, lite ansiktsmask o hårinpackning osv kanske? Mjaaaa.. Kanske. Nej ska fortsätta uppmuntras av en väldigt bra person ;) pusshej

ge mig min prins tillbaka!


Sista avsnittet

Helt sjukt, 8 säsonger senare är hela desperate slut. Fatta att man inte missat en enda minut av de där, och nu är de slut! Haha. Försökte hålla tillbaka tårarna men när Susan skulle "ta ett varv runt kvarteret" och alla döda människor stod där så trilla tårarna fint ner för kinden iallafall! Nej godnatt!


Bad day

Idag är en sån där dag när jag bara vill gå å gräva ner mig själv nånstans. Fyfan vädret är piss, Wicher beter sig som jag vet inte vad, de är tråkigt i skolan och folk beter sig som idioter. Bäst o sluta klaga o göra nått vettigt. Tänker isolera mig ikväll.

Örjan ritade dock lite fint idag på kemin, de va kul


I hate that I love you boy

Fick sånt där blogghumör nu igen.. Blir så när jag får lyckorus tror jag haha..

Skolavslutning nästa fredag, ångest hej! Usch, de är nu man måste ta vara på tiden, skulle kunna gå i nian hela livet! Har typ inga lektioner nu på sluter heller, bara film typ.. Slutade 2 idag, så då åkte jag o pappa till Örebro o köpte lite kläder till honom, själv fick jag en keps och inlägg till skorna. Åt på Jensens och sen åkte vi hem. Åkte ner till bruks o kollade men regna o va så jävla mkt knott så vart inte nå länge. Nu ska jag försöka gå i mina skor litegrann, herregud hur ska detta gå... Pusshej!


never give up on someone you can't go a day without thinking about

Dom bränner så hårt innanför ögonlocken, jag orkar inte släppa ut dom. Jag orkar inte få det bevisat för mig hur mycket jag saknar lyckan, hur mycket jag saknar dig.

image description


RSS 2.0