300511

Hej på er. Jag ska på Matildas begäran börja blogga ordentligt varje eller varannan dag. Eftersom hon lyxar sig ner på mallis och vill veta vad favoriten (jag alltså) gör varje dag så är det väl bara att lyda.

Eftersom hon åkte i fredags så börjar jag väl där..

Efter skolan så åkte jag till grythyttan och klippte mig. Färgade o slingade håret också. Blev en chokladbrun färg i botten och så olika slingfärger i resten av håret. Är mycket nöjd! Åkte hem och duschade o bytte om sen drog jag till hanna. Vi fixade oss och åt sen drog vi ut. Åkte runt med kusin och martin en stund sen gick vi till jimmy på partaj. Va mycket trevligt folk där!

Lördag; Vaknade o åt frukost å sådär sen kom pappa och hämtade oss så vi åkte å handla lite gott till kvällen. Senn åkte vi hem till mig. Va i stallet en sväng, kollade på film, åkte lite king caaaab och busade lite. Va en lugn kväll, very mysigt!

Söndag; Vaknade, kolla på film o så sen åkte hanni hem. La familia o jag åkte till kantinen å åt supergod mat. ÅKte hem o red, gick inte bra.... Pluggade o småpysslade lite hemma.

Idag då; Sitter ner på pappis kontor och ska snart gå till skolan. Bloggar senare idag!

Hoppas du är nöjd nu tildis ;) saknar dig... :( puss


Thank God I had a friend like you

Hej på er, va hemma från skolan igår, hade nått jävla anfall eller något på natten så va bra jävla trött. Hatar att vara hemma själv, så sjukt tråkigt. Men jag städade lite å så där, så funka ganska bra. Runt lunch kom hanni och jocki hit o räddade mig, så vi pluggade lite å kolla på film.

Nej nu ska jag äta frulle! Vi hörs, take care.
Du är bäst nu, men du var bättre förr

Hej på er! Duktig jag är o bloggar ofta.. HAHA. Nej men i veckan har det inte hänt mycket alls. Onsdag fick jag massage så min rygg är hel igen, i tordags hade vi dagsverket i skolan. Själv va jag på skolan o hjälpte till, va inte så mycket så va mest med benny bus och hans rullstol! Efter vi fick sluta så gick jag hem till bästi och umgicks med henne och tildis. Vi myste och gick ut o köpte glass, sen va vi med freddan, runken o sebben en stund.

Fredag då; Började med grillning hos louise med grymt folk! Sen drog vi vidare på fest, väldigt trevligt. Va hemma runt tre o somnade direkt.

Lördag; Tre slitna tjejer vaknade runt 10, åt frulle och drog på en film! Barnhemmet, riktigt äcklig. Tildis åkte hem, jag och hanni åkte hem till henne, fixade oss och drog till patric. Vi va ett par stycken där o kollade lite på esc. Blev en tidig kväll, va hemma runt elva. Tack världens bästa jockis för skjutsen!

Idag har jag ridit, städat, pluggat o nyss tagit ett bad, skönt! Nu kollar jag på bb o hoppas på att madde åker ut!

hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå

Hellluu.. Nu har vi äntligen fått nya datorn o jag är nöjd! Har även fått ur alla gamla bilder ur gamla datorn, över 7000 stycken. Känslan att stå med 7000 bilder i ett usb som man tror har försvunnit för alltid är underbar!!

Ungefär en vecka sen jag bloggade, förlåt för de. Har haft jättemycket i skolan och med Wicher så har lagt bloggen lite åt sidan. Det har verkligen gett resultat, det går jättebra i skolan och det går super med Wicher!

Nu i helgen har jag haft myskväll med mina flickor. Tänkte att vi skulle vara hemma hela kvällen men som vanligt så kom vi på att vi ville partaja.. Freddan kom o hämta oss i ghn så åkte vi hem till hanni och bytte om och fixade oss på typ 10 minuter, rekord! Va hemma i ghn hos matilda igen nån gång runt 2, satte på en film o somnade direkt haha. Igår tog jag det lugnt och idag har jag tvättat hela glasaltanen, ridit, fotat blommor åt farmor, solat, städat osv. Nu ska jag bara vänta på mamma å sen skjutsar hon mig till hällefors så sover jag där inatt! Hörs, ta hand om er♥You really turn me on boy, and i don't know what to do

Hej! Har inte bloggat sen i onsdags, har lagt bloggen åt sidan nu när skolan har börjat. Har inte riktigt tid. Helgen spenderades med världens bästa vänner iallafall. På valborg så startade vi dagen med att åka till örebro. Gick på stan å shoppade ordentligt. De sved i plånkan när nästan 3000 spänn brändes haha. Blev bla. skolavslutningskläder, köpte en jumpsuit och till de blir det höga, svarta gladiatorskor + accesoarer. Igår hade vi städdag i stallet också. Det målades ridbanestaket, storstädning av fikabaracken och rensning av ogräs. 

Får se om jag hinner blogga sen, ska plugga och senare rida med Ida. Så de spörs! Take care, pussss


RSS 2.0