Trevlig valborg på er!


11, saker jag stör mig på

Stör mig på de mesta o de flesta. Oftast folk, ofta på facebook. Stör mig enormt på såna som försöker vara någon de inte är, de är så fruktansvärt genomskinligt. Annars finns de egentligen inget speciellt jag kan komma på, men, jag stör mig på saker, varje dag ;)

jag vill bara känna på din kropp kropp hela natten, men mina vänner säger stopp stopp håll i hatten

Hej o sådär! Blev en ridtur igår. Till saxhyttan. På två timmar. Träffade en gubbe efter halva vägen som vi sällskapade med ner till saxhyttan, lärde mig allt från släktforskning till olika krig. Men de var trevligt! Sen va jag ute o sprang, sen åkte jag upp till Emil o vi tog en promenad. Bästaste! Imorse när jag vaknade mådde jag jätteilla, men Alice skulle promt till skolan ändå, kvart över åtta spydde jag lite och åkte hem haha. Har precis sovit och ätit dock och mår bra så de är nog ingen magsjuka ändå, som tur är! Får se vad som händer ikväll, funderar på att vara hemma faktiskt. posshej!


Be strong, love is gone, heart is cold as ice

Hej eller godmorgon eller nått! Kom hem för en stund sen och har ätit frukost eller lunch eller vad man äter vid den här tiden. Skulle ju egentligen ner till bruks o kolla på MH test, men då sov jag så de sket sig haha. Nu ska jag iallafall byta om och springa ut i stallet, en ridtur blir de och så en promenad senare! Sen försöka bli lite trött så jag kan somna i tid ikväll, typiskt o vakna så sent när de är måndag imorn... Nej ut till bebiiiis! p u s s h e j


glad men väldigt ofräsch tjej!


Jag tycker mig höra vad dem tänker, är hon sådär jämt

Precis kommit in efter en prommis med Sara & hundarna, sköönt! Gick asdåligt o rida, men de va egentligen inte så konstigt. Har inte varit i paddocken på över 2 veckor tror jag, de blåste & paddocken va kladdig.

Annars idag har jag inte gjort så mycket, tvättat lite hästtäcken, perfekt i de här vädret! Myst lite ute med Wicher också. Nu blire en dusch sen upp till Emma! pussssheej

vackraste i världen!


Puss hjärtat!


sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

S å  j ä v l a  t r ö t t .

Blev lite för sent igår så jag får skylla mig själv. Ska byta om sen rida en sväng, paddocken blir de nog! Sen en pw kanske och i eftermiddag blir de promenad med Sara! Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så PUSSHEJ!


trött, ja


"kompis"


Friday

Riktigt taggad för nationella engelska uppsats, eller inte ;) senare ska jag nog ta en pw & en ridtur sen umgås med finaste kompisarnaa. Resten av helgen blir de typ samma sak, kanske lek & promenad med Sara och hundarna imorn, o kolla på MH test på söndag. Nu ska jag hämta fisen o sen iväg till skolan! Pusshej =)

Just ja, två nya från Callej!


life goes fucking on

Livet börjar ordna upp sig äntligen. Går väl lite upponer egentligen men har vääärldens allra bästa vänner som står ut med mig o allt tjat :)

Gör lite ont i hjärtat fortfarande, men så länge man kan erkänna sanningen för sig själv så kan man stå upp utan att ge vika. Have a nice life, i'm done trying to be in it.

life goes fucking on


.

Visst är det underligt att personerna som lovade att aldrig såra dig är dom som sårar dig allra mest


vill ha en hundbebiiiis


Tack

Haha fyfan. Att jag alltid lyckas bli inblandad när de handlar om den där äckliga människan, usch försvinn ut mitt liv :)


9, något jag ångrar.

Finns mycket jag ångrar. Mest småsaker. Om saker man skulle ha sagt, eller inte skulle ha sagt.

Något jag ångrar väldigt mycket är att vi inte tog bort Texas redan när han skadade sig. Det är lätt att vara efterklok, jag känner ändå inte att vi gjorde något fel som försökte få honom frisk.

Jag ångrar att jag har lagt så mycket energi och tid på helt onödiga saker den senaste tiden, att jag låtit mig själv sjunka så lågt och må så dåligt.

Man lär sig av sina misstag, och jag ångrar hellre saker jag gjort än ångrar saker jag inte gjort.Anledningen till att hästsporten är en av de dyraste i världen

Är det inte märkligt att det behövs så ofantligt mycket prylar bara för att kunna sköta och rida en häst? Dessutom, som lök på laxen, så måste varenda jäkla pryl vara specialgjord på något sätt, och eftersom den är special, så är den så klart dessutom snordyr.

Världens rikaste hästmänniska måste vara han som tillverkar hovkratsar. Det är bara en böjd järnbit med ett handtag i ena änden. Denna simpla pryl kostar allt mellan trettio och hundra kronor i en ridsportsbutik. Jag skulle bli mycket förvånad om tillverkningskostnaden för en hovkrats överstiger en krona.

När jag ser hur mycket prylar som ni hästmänniskor verkar behöva för att rida och sköta om en häst, så blir jag oerhört förvånad över hur det där djuret har kunnat överleva i tiotusen år innan Gud uppfann hästtjejerna! Hur i hela världen har hästen överlevt utan all svindyr specialmat och alla specialprodukter? Varför har inte varenda häst frusit ihjäl under de tiotusen vintrar som de stod ute dygnet runt, utan ett svindyrt specialtäcke?

Jag minns barndomens indianfilmer, minns ni dem? Hur indianerna stormade fram över prärien i full galopp med cowboysarna jagandes efter. Indianerna var halvnakna, endast iklädda små höftskynken, och allt de hade mellan sig själva och hästen var en vackert mönstrad filt. Så här i efterhand, i vuxen ålder, så funderar jag på om det var just därför som de skrek så mycket medan de red?

Jag tror inte att indianernas hästar åt specialmat med ett töntigt engelskt namn typ ”explosive”, ”muscle” eller ”hot mix”. Dessutom så är jag helt säker på att indianerna red sina hästar utan några speciella ridbyxor som har en trekvarts-tvinnad specialsöm i konstgjort sälskinn runt vänster smalben för att underlätta för ryttare som har hästar som gärna drar åt höger i den förvända galoppen.

Jag tror inte ens att den moderna hästen skulle dö om man av misstag skulle råka tvätta den med ett specialschampo för mörkbrun häst, även om nu hästen ifråga faktiskt är ljusbrun. Det är en sådan uppsjö av hästprylar, och jag tror att de flesta faktiskt är helt totalt onödiga. Det är inte för hästens behov som alla de här prylarna finns, det är för ert eget behov av att köpa dem, och att äga dem.

Det kan inte vara så att ni hästägare faktiskt gärna vill att allting runt era hästar skall vara superspeciellt och extra dyrt? Det kan inte vara så att det känns lite bra i själen när man kan visa upp sina fina, dyra prylar eller när man kan säga att min häst minsann bara kan äta ett svindyrt specialfoder? Jag är en bra hästägare, jag tar hand om min häst. Se bara vilka dyra prylar jag har!

Jag tror faktiskt att lite indianridning skulle göra er gott. Ni borde göra som indianerna och rida runt i manegen med ett höftskynke och en filt mellan er och hästen. Vid närmare eftertanke så hade det dessutom blivit bra mycket roligare för mig att åka med till stallet och titta på om ni red på på det viset.

http://www.tidningenridsport.se/Blogg--debatt/Bloggar/Havrepappa/2012/4/Superduperspecial-sa-klart/


Krävs ca 30 foton innan man är någorlunda "nöjd" med en.. Haha


haha roligaste idag


Det känns att de är sommarlov om 2 månader, verkligen.


Cause i'm fucking worth it

Friday i'm in love

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1057635/images/2012/pic_199237539.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1057635/images/2012/pic_199237539.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1057635/images/2012/pic_199237539.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1057635/images/2012/pic_199237539.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1057635/images/2012/pic_199237720.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1057635/images/2012/pic_199237720.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1057635/images/2012/pic_199237931.jpg" class="image">


i miss you

I remember the time you told me about when you were eight
And all those things you said that night that just couldn't wait
I remember the car you were last seen in
and the games we would play
All the times we spilled our coffees
and stayed out way too late


Behöver nån som är händig......

Blir tokig på dom här jävla äckliga lådorna!! Hur svårt kan de va?? Borde egentligen gå o lägga mig eller nått.


Ååhåå ..:(

Sjuk som ett as & ont i hela kroppen.. Tänkte jag skulle försöka städa lite o tar fram dammsugaren, lyckas springa in i ett hörn med huvet först, bula i pannan + ännu mer ont i huvet. Orkar inte nå mer!!!!!! Gör mig frisk


8, mina rädslor

Oj va svårt, är egentligen inte rädd för så mycket.. (gangster).

Dyngrädd för fåglar, döden, spöken, att vara hemma själv, mörkrädd, rädd för clowner & folk med masker. Rädd för djupa vatten. & fiskar.


Så söt :*


Preliminärt intagen på handel administration på Virginska!

Glad tjej! Nu drar jag till filipstad en sväng, puss!!7 - bloggar jag läser

Hanna, Egoina, Julia, Sara, Carola, Tårtspecialisten, Mitt skafferi, Kelly, Matilda, Matilda, Olivia, Hanna, Jockiboi.

punkt o slut


Gal1

Kollat på jävla desperate, blir tokig. Blir så dum i huvet när jag är sjuk. Grinar åt allt & skrattar åt resten. Hatar Jennifer i bb & älskar rodney. Tack för nu godnatt.

halloooooon & kvarg


if i could turn back time - saknar

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

7 det här saknar jag

Saknar september 2011 - januari 2012 & februari - maj 2011.


Haha

Haha listan jag skrev idag hade jag tagit från Sara, och nånting vart riktigt mupp för hälften va hennes svar & hälften var mina. Haha! Herregud.. Så ni som har läst den, ta den med en nypa salt ..;)


Save me... Typ


dag 6 detta får mig att må bättre

Det sägs att att gott skratt förlänger livet. Och det är nog sant, att vara glad får mig att må bättre.

Jag mår bra när jag får umgås med människor jag älskar. Jag mår bra när jag får vara i stallet med mina underbara varelser. Jag mår bra av kärleken, av vänskapen. Jag mår bra av att skratta och jag mår bra när andra skrattar. Jag mår bra när jag har nått ett mål som jag strävat efter länge. Jag mår bra när jag får beröm och när jag presterat bra på ett prov. Jag mår bra när något man kämpat för ger resultat.

image descriptionimage description


En till

Också by Havrepappa

Jag har ju redan flera gånger varit inne på det här med att vara tillsammans med en hästtjej, och jag kommer så klart att återkomma till det massor med fler gånger. Idag tänkte jag ta upp ett konkret vardagligt kommunikationsproblem som jag ofta råkar ut för.


Hästtjejer, min egen är absolut inget undantag, benämner ofta hästen i personifierad form. Hästen är inte ett ”det”, utan hästen är alltid en han eller hon. När hon pratas om hästen så benämns djuret alltid som antingen han, mannen eller killen. Fast frågan är om inte en valack skulle kunna platsa in i det så populära begreppet "hen"?


Givetvis så är det också så att det är hästen som är mannen nummer ett. Mannen med stort M. Mer än hälften av gångerna som hon pratar om ”sin man" så är det i själva verket hästen som hon talar om, och inte om mig, vilket ibland gör det lite komplicerat att förstå vem hon egentligen menar.


Det blir istället innehållet i meningen som avgör vem det är som hon åsyftar. Ibland är det enkelt att förstå, andra gånger så är det jättesvårt. Låt mig få ge er några exempel så att ni förstår vad jag menar: Om hon skulle säga till någon att ”Jag och mannen var på bio igår” så är det ju mig som hon pratar om. Den där andra mannen skulle ju aldrig få plats i en biostol, inte ens på en handikapplats. Dessutom så tycker han i och för sig om popcorn, men han har förbannat svårt att dricka Cola i ett sugrör.


Om jag skulle gå och leda hästen medan hon går bakom och plötsligt utbrister ”jäklar så snygg rumpa han har!” så är det också lätt. Då är det inte jag som är ”han”. I det här fallet så är det, utan någon som helst tvekan, hästen som är mannen. Att hon skulle uttala sig om min rumpa på det sättet är högst osannolikt.


Svårare blir det när hon säger saker som ”Mannen behöver ha en ny vinterjacka”. Om hon säger det till mig så förstår jag att det är Lilleman som hon menar, och att jag förväntas åka och köpa ett nytt vintertäcke. Om hon säger det till någon annan så är det inte lika självklart, men eftersom jag handlar mina egna kläder, till skillnad emot den andra mannen, så kan man även i det fallet oftast lista ut vem det handlar om.


Helt omöjligt att förstå blir det när det kommer till uttryck som ”Jag älskar min man” eller ”Min man gjorde mig lycklig igår”. Då måste jag börja fundera på om jag gjorde något speciellt igår, eller om hon helt enkelt bara pratar om hästen. Det sistnämnda är helt klart det troligaste, men inte helt självklart. Här får man avvakta fortsättningen för att förstå vem det gäller.


En sak som jag har funderat över är om hästtjejer som har ston kallar dem för ”kvinnan” eller ”min fru” på samma sätt som hästtjejer med pojkhästar gör med sina? I vilket fall som helst så skulle det bli mycket lättare att hänga med i samtalet hemma om Lilleman var en hon och inte en han, hen utan kulor.

http://www.tidningenridsport.se/Blogg--debatt/Bloggar/Havrepappa/2012/4/Kommunikationssvarigheter/


Att köra hästtransport by Havrepappa

Att köra runt med en hästtransport bakom bilen är inte samma sak som att köra en gallerkärra som är full med vinterns samlade skräp till soptippen eller som att köra runt med husvagnen på semestern. Att köra hästtransport kräver att man tar sitt fulla ansvar.


Hästen har inte bett om att få åka transport. Den står där bak och försöker hålla balansen i kurvor, inbromsningar, accelerationer och gupp. Det är ett levande djur som du transporterar, och det skall göras med respekt och hänsyn.


Visst kan det värsta tänkbara hända, och att olycka inträffar och att hästtransporten faktiskt välter som en följd av olyckan, men jag blir förbannad när jag läser om hästtransporter som välter i kurvor och som börjar vobbla på motorvägen. Dessa olyckor beror oftast på att föraren inte har tagit sitt ansvar. Vid sådana olyckor så anser jag att den som har kört borde avlivas på platsen för olyckan!


Själv har jag ett inbyggt varningssystem i bilen när jag kör hästtransport. Hon sitter i sätet bredvid och larmar och skriker som en stucken gris om farten in i en rondell överstiger 20 km/h, om farten på motorvägen skulle överstiga de lagliga 80 km/h eller om fartökningen är större än 10 km/h per minut.


Mitt alarm i sätet bredvid har som mål att hästen aldrig skall behöva trampa om för att hålla balansen under transporten. Om (Gud förbjude) han skulle ta ett steg så blir alarmet fullständigt skogstokigt. Jag uppskattar mitt larm även om jag ofta blir irriterad över alla hennes falsklarm och en del okynneslarm.


Mitt ”alarm” kör extremt långsamt när hon kör hästtransport. En gång körde hon av motorvägen så sakta att den polska lastbilen bakom tutade på henne. Det kunde ha blivit det sista den polske chauffören hade gjort i sitt liv, om han inte hade haft sinnesnärvaro nog att låsa bildörren sekunden innan en rosenrasande hästmänniska hängde i handtaget och skrek att hon skulle döda honom. Det där är en syn jag hade velat se.


Sluta köra som biltjuvar när ni kör med hästtransporten. Vill ni köra ihjäl er själva så välj en dag när ni inte har hästen på släp. Med bättre planering så har man inte så ont om tid att man riskerar att missa sin starttid. Dessutom, om man skall vara helt ärlig, tiden det tar att köra till och från tävlingen är ju knappt en procent av den totala tiden som går åt till en hästtävling ändå…


http://www.tidningenridsport.se/Blogg--debatt/Bloggar/Havrepappa/2012/4/Instabilt-lage/


En bild säger mer än tusen ord.


kom igeeeeeen, orkar inte skolan!

                                                   

konstiga saker om mig/saker ni inte visste om mig

 • Jag hatar när ''påslakanshålet'' är uppåt mot ansiktet när man ska sova, de är så obehagligt!
 • Jag är fruktansvärt rädd för fåglar, ALLA fåglar. De är de absolut äckligaste jag vet och får panik bara av att se en på nära håll.
 • Jag skulle vilja ha hur mycket ungar som helst senare, men har begränsat mig till 4-5. Haha.
 • Jag är otroligt rädd för döden, och är därför rädd för att göra saker man kan dö av.
 • Jag skulle vilja bli äldre och vuxen, helst nu genast.
 • Jag älskar att ta ansvar och ha kontroll. Jag har ett fruktansvärt kontrollbehov.
 • Jag sover med strumporna på när jag sover med någon annan. Bara med Hanna sover jag barfota. Haha.
 • Jag tror på spöken och är väldigt rädd för dom.
 • Jag är nästan aldrig nervös när jag ska prata inför folk, ändå börjar mina ben skaka som asplöv och jag kan knappt stå upp.
 • När jag träffar folk som jag vill ska ''se mig'' så överdriver jag oftast, hoppar ikring, pratar på som bara den och är allmänt jobbig. Inte jättebra sätt kanske ;)
 • Jag äter som en häst. Äter jag inte så är det något som verkligen inte står rätt till.
 • Jag hatar när folk stavar fel.
 • Jag umgås mycket hellre med killar än med tjejer.
 • Jag skulle kunna hålla fast vid en person väldigt länge, har svårt för att gå vidare.
 • När jag var liten ville jag heta Rosa.
 • Jag är svag för killar med humor och såna som inte är blyga med att berätta sina känslor.
 • Jag visar mina känslor lite för väl ibland. Folk märker direkt hur jag mår och jag är rätt genomskinlig.
 • Jag är en ''tidsmänniska''. Har alltid väldigt mycket marginal när jag ska åka någonstans så jag kommer i tid. Hatar när folk inte kommer i tid.

 


.

Sjuk som en anka & ligger o kollar på Emil i Lönneberga. Blir sängläge hela dagen, vill ut o ridaaaa, soler skiner ju :(


Dag 5 - En bild från förra året och en från nu


April förra året & igår.
image description

dag 4 favorit i garderoben


partyplagget ;) haha gammaal bild


Mina syskon

Mina syskon då. Har en lillebror som heter Albin & är 5 år yngre än mig. Vi bråkar fruktansvärt mycket, men bara vi vill så kan vi har grymt kul tillsammans. De händer dock inte allt för ofta. Han är grymt bortskämd och blir tokig när han inte får som han vill o de är väl främsta anledningen till att vi bråkar så mycket.

Har en halvbror också som är 9 år äldre tror jag. Vi har typ ingen kontakt o de är lite trist..

Albin


nothing will break me down :)I'm moving on
And I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life for me
I believe it finally
I'm moving ooon


Vore synd o säga att jag inte är uttråkad ;)

En lista, 100 frågor.

SENASTE:
1. Dryck: Mjölk
2. Telefonsamtalet: Pappsen
3. SMS: Jocke
4. Sång du lyssnade på: Moving on

HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: Dejtar väl inte
7. Har någon varit otrogen mot dig: nej
8. Varit kär: ja
9. Förlorat någon speciell person: Ja det händer
10. Varit deprimerad: Nån gång
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Haha ja, kan somna lite överallt :)

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. Grönt
13. Rött
14. svart

I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: Jappp
16. Fått ditt hjärta krossat: Jaa
17. Skrattat så att du har börjat gråta: haha ja!
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Ja det händer ofta :)
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja verkligen.
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Haha men ja.
21. Kysst en kompis: Haha jaaa....../

BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: använder inte msn längre ;)
23. Hur många barn vill du ha i framtiden: 4 eller 5!
24. Har du några husdjur?: 1 hund, 2 katter, 2 hästar
25. Vill du ändra ditt namn: Nepp
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Firade med släkt och vänner & spårade ur på kvällen haha
27. Vilken tid vaknade du idag: 9 kanske
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Hade precis somnat
29. Någonting som du längtar till: Sommarn, Spanien, gymnasiet osv
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Finns alltid småsaker, men annars ingenting!
32. Vad lyssnar du på just nu: Tvn & hästarna som springer utanför fönstret :*
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: de har nog hänt
34. Vad gör dig irriterad just nu: Att jag inte vet vad folk vill, har sånt kontrollbehov!!

OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Alice
37. Singel/upptagen: Singel
38. Stjärntecken: Tvilling
39. Kille eller tjej: Tjej
40. Grundskola: Klockarhagsskolan
41. Gymnasie: Antagligen Virginska
42. Högskola: -
43. Hårfärg: Ljusbrunt med blonda slingor
44. Långt eller kort: Kort
45. Längd: 1.75
46. Vad gillar du gällande dig själv: Ärlig, lätt för att prata för mig, folk tycker nog att jag är ganska rolig. Haha
47. Piercings: öronen
48. Tattoos: 0. Men snart så!!!
49. Höger eller vänster: höger

DIN FÖRSTA:
51. Operation: -
52. Piercing: Öronen
53. Tatueringen: -
54. Bästa vän: Emelie
55. Sporten du spelade: Ridningen, fast den spelar man inte direkt ;)
56. Husdjur: Hund
57. Vaccination du minns: vet inte haha. Har mer koll på alla hästvaccinationer än mina egna haha
58. Konsert: Gyllene Tider eller A-teens.
60. Alkohol du drack: Cider

JUST NU:
61. Äter du: Inget
62. Dricker du: Inget
63. Är du på väg att: Inte göra ett skit!
64. Lyssnar du på: Tvn
65. Väntar du på: Att något kul ska hända

DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: Yeees
67. Vill du gifta dig: Ja de tror jag väl!
68. Karriär i åtanke: Tar de som de kommer!

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: Ögon
70. Kramar eller pussar: Pussar
71. Kortare eller längre: Längre
72. Yngre eller äldre: Äldre
73. Romantisk eller spontan: spontan
74. Snygg mage eller snygga armar: Armar!!
75. Tatueringar eller piercingar: Tatueringar isf!
76. Känslig eller inte: vid rätt tillfälle kanske
77. Ragg eller förhållande: Förhållande
78. Bråkstake eller tveksam: Nått mittemellan kanske? :)

HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: usch ja!!
80. Gjort något sjukt spontant: nej inte sådär jättespontant kanske
81. Tappat glasögon eller linser: nope
82. Haft sex: Jaa
83. Krossat någons hjärta: Tyvärr
84. Har någon krossat ditt hjärta: Jaa..
85. Har du blivit arresterad: nej ;)
86. Dissat någon: Händer väl
87. Gråtit när någon dött: Ja
88. Gillat din killkompis (mer än som vän): Jaa!

TROR DU PÅ:
89. Dig själv: Ja
90. Mirakel: Njaa
91. Kärlek vid första ögonkastet: Ja!!
92. Himlen: Vill tro på himlen !
93. Tomten: Nej;)
94. Att kyssas på första dejten: Varför inte :)
95. Änglar: Nope

SVARA ÄRLIGT:
96. Varit otrogen: Aldrig!
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: haha nej!
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Absolut :)
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Family, vänner & hästintresset!
100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: Yeees!


Dag 2 - mig och mina vänner i bild

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1057635/images/2012/pic_197903273.jpg" class="image">


hur en kille ska vara för mig

Försöker mig på en lista, IGEN. Vad är de, tredje gången? Haha, får se hur långt jag kommer nu då.. ;)

Dag 1 - Hur ska en kille vara för dig?
Dag 2 - Dig och dina vänner i bild
Dag 3 - Mina syskon
Dag 4 - Min favorit i garderoben
Dag 5 - En bild från förre året och en från idag
Dag 6 - Det här får mig att må bättre
Dag 7 - Det här saknar jag
Dag 8 - Vilka bloggar läser du
Dag 9 - Mina rädslor
Dag 10 - Något du ångrar
Dag 11 - Saker du stör dig på
Dag 12 - 5 saker jag vill göra innan jag dör
Dag 13 - Hur är din bästa vän
Dag 14 - Hur min sommar ska vara

Hur en kille ska vara för mig.

Svårt de där, men något jag värdesätter högt är humorn. Vi ska kunna skratta och ha kul åt samma saker. Det är en självklarhet att jag ska kunna lita på honom. Jag är en sån som gärna vill ta övertaget och bestämma, så de är ju bra om han har lite stake i sig och visar vart skåpet ska stå haha. Ingen mes! Han ska vara trygg och inte barnslig. De ska inte vara nå massa gnäll o tjat hela tiden haha.

Typ.


haha vafan har hänt liksom, ge mig kroppen tillbakaaaaaa


true :)

Det är först när man ger upp som det blir nått nytt
När man släpper taget tar man steget
Jag vet hur ont det gör när hoppet dör
Men askan är den bästa jorden


Ligger i sängen i ett par alldeles för stora långkalsonger, sörplar påskmust och kollar på nån gammal repris på tvn. Livet är precis som de ska vara!


jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du


trött och grinig

Hur gammal är du? - 15
Är du nöjd med dig själv? - 50/50 ungefär
Din hårfärg? - ljusbrunt o slingor typ
Ögonfärg? - blå
Har du några syskon? - yesbox
Är dina föräldrar skilda? - nej
Är du osams med någon i din familj just nu? - nej
Är du yngst, mellanbarn eller äldst? - äldst och mellanbarn haha
Vill du ha syskon? - inga mer!
Vad vill du heta? - alice  
Hur lång är du? - 174 cm
Hur mycket väger du? - vet ej
Hur är du som person? - väldigt framåt och ärlig, ibland lite för ärlig och lite för uppspelt. det har oftast med omgivningen att göra, beror på vilka människor jag umgås med
Gör dig glad? - kärleken, vänner o familj o sånt där. wicher & mirac gör mig glad.
Gör dig ledsen? - när folk man tycker fruktansvärt mycket om beter sig som idioter. och när folk jag bryr mig om är ledsna så blir jag ledsen.
Vad vill du ändra med ditt utseende? - allt från midjan och neråt. längre hår skulle inte heller vara fel
Vad är viktigast, insidan eller utsidan? - självklart insidan.
Vilken är din naturliga hårfärg? - knallblont.

Har du en pojkvän? - nej
Är du kär? - tror faktiskt inte de :)
Blir du lätt kär? - beror på om de är rätt person
Vem var din första kärlek? - Jocke var min första riktiga kärlek
Hur många riktiga förhållanden har du haft? - ett
Vill du ha barn? - ja ohja :)
Hur var din första kyss? - väldigt förbjuden men fruktansvärt mysig!
Vem kysste du senast? - J
Ringer du hellre än smsar? - Ja de tror jag
Vem vet mest om dig? - Hanna, Hanna, Matilda och mamma.
Vem av dina vänner berättar du allt för? - Hanna & Matilda
Litar du på alla dina vänner? - ja absolut
Vem festar du helst med? - partypinglorna :*
Vem vill du träffa nu? - Morfar!
Har du många ovänner? - finns haters :)
Har du mer killkompisar är tjejkompisar? - jaa :)

Gillar du ditt liv så som det är? - Ja nu börjar de på o bli bättreeee! :)
Hur många gånger har du flyttat? - 0
Vilken är den bästa konserten du varit på? - vet inte faktiskt
Är det nåt du absolut inte äter? - lever! uääääk
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? - nej ;)
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? - ja, stör mig nå grymt på felstavningar och särskrivningar!
Sover du på sida, mage eller rygg? - ligger aldrig still haha
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - ja faktiskt
Brukar du tänka innan du talar? - har börjat göra de, blir inte så bra annars!
Tror du andra tycker illa om dig? - somsagt finns haters
Har du varit i slagsmål någon gång? - ja haha

Hemligheten till varför hästtjejer är så snygga ;)

Faktum är att hästtjejer använder ganska många olika hjälpmedel för att behålla sin skönhet och sitt ungdomliga utseende. Det är inte så att de besöker plastikkirurger för att behandla sig med botox eller några andra konstiga behandlingar Nej då, en hästtjej har helt andra, mer avancerade, knep för sig. En del av dem är gratis, medan andra är mycket dyrare än botox. Idag skall jag avslöja hästtjejernas alla knep:

Ansiktsbehandlingar

En två timmar lång uteritt i tio minusgrader har en fantastiskt åtstramande effekt på huden i ansiktet. Den minskar rynkor och ger en fräscht rosa ton i ansiktet som ingen rouge i världen kan mäta sig med. Läpparna blir dessutom, som en ren bonus, lagom svullna för en perfekt bimbo-sexig look.

En hästtjej behöver inte lägga pengar på några dyra ansiktsmasker. En lång arbetsdag i stallet täcker ansiktet på ett naturligt sätt med en perfekt ansiktsmask bestående av hästbajs, lera och annan stallsmuts. Bäst effekt uppnås om man väntar med att duscha i minst tre till fyra dagar.

Lite då och då så tar en hästtjej till det tunga artilleriet när det kommer till ansiktsbehandlingar. En grov peeling i ansiktet med hjälp av manegebotten ger ett enastående och bestående resultat. All gammal hud i ansiktet försvinner på ett ögonblick. Denna behandling är en av de bäst bevarande hemligheterna till hästtjejers ungdomliga utseende.

Hårvård

Vem behöver lockcremer, svindyra schampon eller hårinpackningar när man varje dag stänger in håret i en fuktighetsbevarande, ångande varm, hjälm under minst en timme i sträck. Dessutom så är hjälmen impregnerad av gammal svett och smuts vilket förstärker effekten för varje år som går utan att man byter hjälm. Det är också av denna anledning som man måste byta hjälm om den skulle spricka vid ett fall, eftersom den då läcker ut värme.

Kroppsvård

En hästtjej får inga celluliter eftersom hon varje dag nöter lår och rumpa i sadeln under minst en timme. Hemligheten här är att ju dyrare sadel du har, desto bättre är effekten av behandlingen. Det är just därför som alla hästmänniskor alltid vill ha en så dyr sadel som möjligt. Detta är också anledningen till att så många hästmänniskor börjar ridpasset i skritt och avslutar med galopp, man får helt enkelt en positiv kurva på celluliterna.

En timmes ridning bränner (enligt uppgift) lika många kalorier som en timmes shopping så det kan ju inte vara därför som hästtjejer så ofta har snygga kroppar. Hemligheten ligger nog istället i arbetet som utförs runt omkring hästeriet. Det skall mockas och stängslas. Det skall packas hö och det skall hämtas häst i hage. Resultatet är därför mycket bättre än Fläskis & Skuttis.

En hästtjej peelar även bort död hud på kroppen regelbundet. Det görs genom att man konstant går runt med hö, halm och spån innanför kläderna och på så sätt så uppnås en bra scrubeffekt. Detta kan också vara anledningen till att så många hästtjejer fryser när de har på sig vanliga, civila kläder. Det värmeisolerande lagret av halm och spån som finns i hästkläderna saknas ju normalt sett i dessa kläder.

Jag tror på det hela taget att den skönhetssalong som först kommer att förstå denna naturliga skönhetsvård som hästtjejer ägnar sig åt, och som sedan utformar sina behandlingar utifrån dessa principer, kommer att bli väldigt framgångsrika. Vad är väl lite botox emot en manegebottenpeeling trots allt?


Taget från http://www.tidningenridsport.se/Blogg--debatt/Bloggar/Havrepappa/2012/3/Varfor-hasttjejer-haller-sig-fraschare/


De tar sig ;)


Darling darling siing

Hej o goddag söndag, har egentligen ingenting att skriva men idag är de söndag och jag mår braaa, väntar på lite mat nu o sen ska jag rida med ida! Ikväll ska jag sola med mamma o sen promenad.

Igårkväll va jag med Hanna o Niclas hos Lina o Marcus ett tag o senare så åkte jag ikring lite med en annan Marcus, treevligt ;)

Nej tänk om matjäveln kunde bli klar nån gång dååå. Pusshej

Goosen


RSS 2.0