VALBORG FÖR HELA SLANTEN

snart kommer bästi, vi ska grilla lite sen blir de ut, sen sover hon hos mig. kommer bli bäst puss

HAHHAHAHAH JAG DÖR

Flyg mot Arlanda från Egypten

Flygningen närmar sig sitt slut. Under hela resan har en pojke ~3 fört ett himla liv, samtidigt som hans mamma har varit passiv, och samtliga passagerare är trötta på att lyssna till hans skrik.
Pojken: Mamma, mamma, vi landar!
Mamman: Jag vet gubben, snart ska vi gå av.
Pojken: Kan jag hoppa av nu?
Man ~40 (några rader bakom): Ja, snälla gör det!


(tjuvlyssnat.se)


<3

Min finaste bästaste älskling


Världens minsta häst

Ja, jag vet att ni redan sett den på blogg.se (ni som använder er av de) men den här hästen var den mest söta, gulliga, minsta häst jag sett!

snutt

Jag kommer göra allt för att få dig frisk.


Texas min fina ängel ♥
 

Helgen

Lördag: Hittade faktiskt en sadel till Texas! Dock en i syntet, men helt okej! Skön:) Köpte även en gelé-pad eftersom han är så ouppbyggd (Eller vad det heter?), ett par tömmar och en tömkörningsgjord. Perfekt! När jag kom hem så hittade jag tre söta, ridsugna tjejer i stallet. Och snäll som jag är så fick dom rida lite! När vi va klara så gick vi in o jag duscha o fixa lite, åkte hem till Sanna, fixa lite mer. Gick ner till ica och handla grillgrejer. Så börja vi grilla med lite folk hos sanna, trevligttrevligt. Senare kom det lite mer folk, kom mer folk, gick folk osv osv. Somnade hos Hanna efter det.

Söndag: Vakna hos Hanna,åkte hem vid två nån gång och hade möte vid 4. Gosa lite med pållarna sen tog jag ett bad. Måtte jättejätteilla o allt på kvällen, somna o sov en timme på badrums golvet också.. Haha normalt.

Idag va jag sjuk, hemma från skolan. Har inte gjort så mycket, typ köpt ny telefon. Sony ericsson Aino är nu miin :D Happy.

Nu har jag inget mer o skriva så vi hörs imorn. Kysss.

välkommen till sverige

Hittade denna på facebook:

Sveriges nya skylt vid riksgränsen: Välkommen till Sverige! Dårhuset där man tillåter djursex, luciatåg med barn för intagna pedofiler, anser att mördare inte är psykiskt sjuka, ökar invandringen trots en ökad arbetslöshet, men fan ta dig om du laddar ner en film eller kör 3km/h för fort!!!! Enjoy your stay.

haha.

wh

Godmorgon! just nu liggger jag i emelies säng och emelie ligger o äter jordnötsringar, sätter dom på fingrarna, äter dom en och en och säger ''mmmmmmmmm'' Helt normalt enligt henne själv.

Igår va vi med anton och jonte. Hände inte så mycket. Kolla på film, åt pizza, sprang lite på statoil och så..

Idag blir de att prova ut ny sadel till min plutt. Hoppas jag kan hitta en fin dressyr sadel! :) Senare ikväll så blir de att ha lite kul med folkkkk :)
hörs senare, puss!

Söta Gollum som också ska pröva sadel idag!

hur mycket jag än tar så finns det alltid lite kvar

Så, nu har jag varit ute med Texas en sväng. Han är fortfarande lite halt, men det har blivit bättre iaf!

Igår var de en, konstig dag? Börja typ med att jag fick veta massa,  att jag fått en (store)bror bland annat. Ganska förvirrat. Skolan därefter va total förvirrad. Senare blev de iaf mys, då sanna följde med hem & fick rida på en av mina godingar. (Ja Rebecka, en häst.) Vi tod ett mysigt bad med melon, citronvatten, godis, ansiktsmasker & massa tända ljus! Supermysigt.

Nu ska jag fixa mig och åka upp till hällefors o vara med vännorna. Hörs imorgon fina läsare! Puss


Här kan ni se bilder sen igår!

rawr

Ska skriva lite om igår lite senare om jag hinner. har precis fixat en kladdis och ska byta om åh gå ut i stallet! hörs senare . pusss

Erik Linder

Ny favorit, Erik Linder ♥

Idag har det varit en lugn dag, i skolan va de lugnt. Men skapligt snurrigt. Våran klass blev bjudna på mat på Silvergrytan. (En resturang som gymnasielever driver på Pihlskolan. Tror jag..) Sjukt gott, och sjukt mätt blev jag. Tänk om man fick så god mat i skolan varje dag.

Jag har hunnit fixa stallet, tagit hand om småhalt Texas som sprungit ännu mer i hagen idag, tagit hand om en sårig (????) Mirac & jag har hunnit städat mitt rum. Imorgon kommer Sanna o sover hos mig och då ska jag prata sönder henne. Kan behövas. Nej nu blir de sova!     Imorgon. ♥



Tro, jag vill känna tro.


Lalalalala

Livet leker! Okej, allt kan inte jämt va bäst. Men nu är de jävligt bra. Tror jag. Orsaken till detta är min världens bästa underbara snälla fina roliga stöttande kompisar. Ni betyder så jävla mycket. & Utan er skulle jag inte klara mig. Jag älskar er hela bunten! Fast extra mycket älskar jag nog hannakusin. åh så nåra fler. puss flickor!!!!



hm

justja, skulle ut till stallet också... för typ en timme sen

trött söndag

Sitter o kollar på ballar av stål nu, sjukt bra. Va ute o red förut ju, red i paddocken men gick hem efter nåra minuter för han kändes inte fräsch.
Har målat lite ramar också, svartaaa! Blir nog bra, hoppas jag. Nu ska jag dejta kudden, så vi hörs imorn! Godnatt kära läsare♥

Föresten! - helgen, och helgen efter de kommer bli sååå bäst!


bara..

Så! Då har jag bara kollat igenom 105 inlägg på bloglovin. Härligt. Jättesuperhärligt.

Nu ska jag äta frukost! (Finns det nå fulare ord än frukost? ) Sen ska jag nog ut o rida en sväng! Söndagar kan suga k*k. Aldrig nå kul som händer.

the big city stockholm!

Var ju in the huvudstad today! Har haft en sjuukt nice dag, med sjuukt nice folk, sjuukt nice underhållning & hela allt! Hann shoppa lite clothes, visar kanske imorn eller nån annan dag! 

Föresten, skrev ju att jag va med folk igår. OCH JAG VA MED SANNA OCKSÅ. Blev lite fel för va helt snurrig ;) Nu ska jag lägga mig, hörs imorgon godiingar. 

 
känslorna bubblar inom mig

Jag har det bra idag!

Godkväll på er! (Haha, hur gammal är jag? 85?) Kom hem för en stund sen från hällefors iaf! Va hemma hos sofia o kolla på film först med frida, hanna & sofia. Gick ner till hanna o hämta pengar, viking, ica sen statoil. Kul liv! Världens bästa flickor har jag iaf! Jag älskar er hela högeen ♥

Imorgon bär de av till stockholm! Ska bli nice. Hoppas jag. så kanske lär sova nu?Ja sängen blire! Imorn blire inget inlägg, om ingen har lust o gästblogga! Godnatt, och så hörs vi på söndag. Love♥


Blir så glad så jag gråter när jag hör låten!
Ulrik – En vanlig dag (spotify länk)



i fall for me, i'm not easy to please

Hej allihopa! Har precis kommit hem från hällefors, har varit i skolan (såklart! eller?) sola med finaste hanna efter sen gick jag till mammas jobb. Nu ska jag ut till stallet och rida en sväng med Texas sen ska jag fixa mig och åka upp till hällefors en sväng tror jag! :)

Imorgon blir de iväg till stockholm på Innebandy-SM, tänkte ta med mig kameran men orkar inte så tänkte låna pappas digital :)

PUSS


iiiiiiiiiiih!

15nde maj blir de ullared med världens bästa sanna!!!!!!!!!!!


KOMMER BLI B-Ä-S-T

Onsdag.. va?

nu måste jag fixa mig snabbt sen blire iväg till skolan. Solen har kommit idag också, HÄRLIGTHÄRLIGT. Det gillas skarpt!

Efter skolan ska jag till udden o fota hästar, sen blir de hem o plugga (fucking prov imorn gå o dö) och sen kanske rida en sväng.

Imorgon så blir de iväg till frida igen för hon ska göra slingor på mig! :) Hoppas de blir bra:) Igår föresten när jag kom hem så orkade jag inte blogga haha. Kom hem kanske kvart i nio (?) eller nå, o då släppte jag in hästarna, sen blev de desperete & cougartown.
Skriver senare idag! PUSSEN

Bild sen förra veckan, vackert.. ;)

Haha, eh.. förlåt

Inte bloggat sen i lördags. Sorry! Har inte haft tid, ja de finns faktiskt roligare saker. Bloggar ändå bara för min egen skull så.

Kommer inte berätta vad jag har gjort för de är bara tråkigt o läsa för er. Har lite outfit bilder o så jag ska lägga upp sen (om ni vill...) Idag hade vi sim test i skolan, gick braaaa. (VAD ANNARS?) o så nu ska jag ut o fixa foder till pållarna och så käka en mango. mums! Sen blire iväg till Loka o fota lite hästar. later babes!

You're the one i need tonight.


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA & VÄRLDENS BÄSTA MOSTER

Som fyller idag!

Nu ska jag ut o rida en sväng på min sötis sen vet ingen vare bliir! NÅGON SOM VILL LEKA? ihi.

igåår, så va vi ute en sväng. eller ja. satt på ica, cykla & satt på en parkering. de är sånt vi ungdomar i hällefors gör. jippie.


Önska dig vad du vill, men sträva efter de du behöver.

Nu måste jag byta om fort som f*n om jag ska hinna med mig själv. Har klipp tid hos Frida klockan elva, första gången jag är där så blir spännande o se, mamma, Hanna, moster & Fia har ju varit där flera ggr om och dom tycker hon är bra! Direkt efter de så åker ja med familjen till örebro o shoppar lite. Mest saker till satllet men ändå.

OCH innan de ska jag hinna byta om, rida o byta om. Jag har en o en halv timme på mig ungefär. WISH ME LUCK.

Skapligt brun man börjar bli... WIHO

HUR SNYGG!?!??!? gaaaaaaaaaah

Okej, bort med kajalen kanske. MEN ÅÅÅÅH VA HET.


? ? ? ? mitt hår

Vad ska jag göra med mitt hår?!?!? Imorn ska jag klippa mig och jag vet inte hur?

Utväxten ska bort iaf, jag vill färga håret blont igen. sen ska jag köpa löshår (!), tyck vad ni vill om de. Men är grymt sugen på långt hår nu, och jag tycker de är fint!
och så ska allt slitet bort, vilket är ganska mycke...

???



okej, sug bild baikfrån , men den enda ja har ;)

fullt upp, typ .

har recis kommit hem från hanna. hade kameran med mig så när vi va ute med mikkis igår blev de lite flum bilder. kommer sen!

sitter o äter pizza nu (har varit sugen på't hela dan!!) men fy vad äskligt de är, och om fem minutetr ska jag va klar för jag ska med mamma te kga


uppbrända kinder

Har varit med mamma till jobbet en sväng idag. Innan så solade jag. Och de blev röööda kinder. Glömde visst stänga av ansikts förstärkarn. host* Ska nog ta lite av Texas kyl gelé i ansikte..

Nu ska jag ta en dusch o fixa mig lite så drar jag till hannisen sen! Hörs imorgon! PUSS

proviva

jag <3  proviva


hannakusin




Tillsammans vi står och vi faller genom eld
Jag går genom allt för dig
Tillsammans vi står och vi faller
Över berg och hav ska jag bära dig
När vi blir gamla tillsammans och regn blir till snö
Står jag vid din sida, inte rädd för att dö
Tillsammans, vi ska alltid va' tillsammans

Vi två blir till en
Du är min högra hand, min bästa vän
Du läker mina sår
Du ger mig allt, du gör mig hel igen

Utan dig så blir jag svag
Utan dig så stannar jag
Allt jag gör, det gör jag för dig
För oss
För alltid

jag älskar dig ♥


söt tulpan

Tänkte faktiskt lägga ut bilderna igår men jag blev så trött så gick o satte mig vid tven ist.

Idag gick jag upp 7. 7 7 7 7 7 7. Sju. Inte liika pigg som igår, nej. Men hästarna kom ut iallafall, vad jag vet.
Vad händer idag? Nån som vill hitta på nå? Skriv!
Hörs senare.. ♥

En av bilderna jag tog igår.

jvj,

Har fotat lite, foton kommer senare!
men nu drar till Hanna en sväng! Hörs senare, love ♥


Megan Fox?

De kan inte va sant, huh??! Killar, är hon lika snygg ? ;)












Och svar till Linda:
Tack! Och de är verkligen jätteskönt, gå ut näär man vill! De är bara att du kommer o hälsar påå vet du :)) Kramis

Vill ha


foton

Tog lite foton på älsklingarna precis när dom hade kommit ut i hagen i morse. Här har ni två:





HÄR finns en direkt länk till mitt album på facebook där du kan se fler foton på hästarna.


nu är jag klar ute i stallet. Gick upp halv sju och va knappt trött. Vad r det för fel på mig? Somna typ 12 igår liksom? (JA, de är sent ;) )

Va ute till 10 i 7 typ o så hjälpte pappa mig o släppa ut hästarna. De gick faktiskt bra :) Texas flamsa lite men Mirac stod såå lugnt o åt. Haha, matvrak ;) Så mocka jag (de va aslätt mockat!! ;o ), blanda foder o fyllde lite hö :)

Nu sitter jag och äter NYTTIG frukost.  Duktiga jag. :)

See you later! ♥

ihi

Nu är hästarna hemma, och jag är så nööjd! :) Dom verkar trivas iaf, Mirac gick ett varv sen ställde han sig helt lugnt o åt. Haha varför är jag inte förvånad? ;) Texas gick runt runt ett tag, var tvungen att utforska allt som fanns. Sen börja han äta han också ;)

Imorn blire o gå upp halv sju eftersom pappa ska hjälpa mig o släppa ut dom första gången. Puuuh, halv sju! Usch va tidigt :D



Hihi naaaw ... så söta!




HÄR finns en direkt länk till mitt album på facebook där du kan se fler foton på hästarna.

Hur snygg?!





Ja, ni ser ju själva...

..H-O-R-A



Förlåt, men jag blir så arg.

foton

alla bilder jag la upp nyss blev heeeeeeeelt cp. så här har ni en facebook länk där ni kan se alla:

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/album.php?aid=19282&id=1796647742&ref=mf


foton foton foton

Har integ laddat Upp Nya bilder in aslänge, sa here långt NI SA de Racker o blir över! Mer en 40 bilder haha .. JAG Har tagit Alla bilder förutom dom in Texas tagit SOM mamma. Bilderna är för stora (kopierat från facebook, ja jag är lat haha!) så en del är lite cp! Kolla, och kommentera gärna!






























< br />































< br />


























< / a>

Godmorgon

Orka inte blogga igår. Men vi va hos farmor iaf och åt, samma mat som varje år. Fläskfilé i kantarellsås med potatis! MUMS. Efter de va jag till stallet o red, gick braaa. Texas va lite för okoncentrerad i skritten, men de vart lite bättre på slutet. Mamma tog lite bilder, två stycken blev bra typ. Lägger upp dom här sen, har några jag tog hos farmor med ..:) Va iaf hem o städa bland alla häst saker, (FAN va mycke man har asså!) och bärde upp en del till sadelkammaren i stallet, känns som de kommer bli sjukt bra! Och de känns att hästarna snart är hemma! BLIR NICE.


nej, frukost nu, sen kanske fixa i stallet. puss


försöker

Orkar inte blogga idag, så här får ni en emo låttext istället.




Försöker att kontrollera min smärta, försöker att vara glad,
men det känns i mitt hjärta. Vad ska jag göra när hoppet har tagit slut.
Hur ska jag veta vilken väg jag ska ta mig ut.

Han gjorde mig glad och visa mig vad lycka innebär,
att ha någon nära, att bli älskad såhär.
Han fick mig börja tro att äkta kärlek kanske fanns,
men jag kan inte hitta den, den måste vara någon annanstans.
Kommer jag någonsin kunna tro på kärleken igen,
eller kommer du föralltid bara vara min vän?
Jag undrar hur det var ifall det hade blivit du och jag.
Jag skulle hålla om dig, och aldrig släppa mitt tag.
Behandla dig som pojken du förtjänar att vara.
Jag har en kärlek till dig, som inte är besvarad.
Jag tänker hela tiden på drömmen om oss två,
vi åker till ett land där ingen kan se på.
Vi skrattar och leker och har det underbart,
där solen lyser hela tiden och himmelen är klar.
Vill du följa med på resan med mig, för då
åker vi direkt, vill bara dela den med dig.


Försöker att kontrollera min smärta, försöker att vara glad,
men det känns i mitt hjärta. Vad ska jag göra när hoppet har tagit slut.
Hur ska jag veta vilken väg jag ska ta mig ut.

Det var som en saga, för bra för att vara sann.
Ville se dig i ögonen och hålla i din hand,
känna dina armar, och smeka ditt hår,
kanske svårt att ta åt sig, men jag hoppas du förstår.
Jag skulle göra allt för dig, för att få dig må bra,
för att få se dig att le, skratta och vara glad.
Att ha din kropp emot min, i en underbar kram,
betyder mer än du anar, tänker på dig varje dag.
Just när jag var glad och jag höll på att bli kär,
så blev allting bara fel och du vet vem du är.
Det är ingens fel att det blev som det blev,
speciellt inte ditt, men mitt hjärta bara sved.
Dags att lämna plats åt någon annan som gillar dig,
den andra flickan som betyder mycket mer än mig.
Dags att gå vidare, jag är ju ganska ung,
men glöm inte bort att du är bara min kung.


Försöker att kontrollera min smärta, försöker att vara glad,
men det känns i mitt hjärta. Vad ska jag göra när hoppet har tagit slut.
Hur ska jag veta vilken väg jag ska ta mig ut.

Hej!

Sitter på sveriges tråkigaste lan och de suuuger :) Iaf, så ska jag sova nu en stun med emelie. PUSS
HELT NORMALT. nej men de är bennys bilder . puussssss

vafan är de här?

För bara en timme sen kanske så satt jag på texas i världens solsken och red? Hem, hoppade in i duschen och nu HAGLAR de som fan???! Haha herregud. Känns att de är vår

hejdå emoblogg!

Okej, min blogg har blivit lite av en emoblogg den senaste veckan. Dags att sluta med de kanske.. 

Mina ögon har aldrig varit så blöta, men nu är floderna slut, jag har tagit bort all grin musik och börjat se det positiva i situationen! Och föresten, har jag något val? Nej just de. Så bara att (försöka) gå vidare och strunta i deee nu :) Jag har ju trots allt världens bästa kompisar, familj, släkt, hästarna, allt! Jag älskar er alla.

Så, nu till de braaaa. Vi har lov. Så jävla sköönt! Börja de med att va med fia o hanna, ganska konstig kväll. Men ikv blire niiiiiiiice <3

iih

jag <3 mina söta tjejer iih


<3

Godmorgon! Idag är det torsdag, och det betyder att det är lov. Ja efter skolan dåra. Men Håkan gav oss en kvarts lov igår så de börja ju redan då.. Haha. Dessutom höll jag på att dö när han stod o peka på OverHEaden istället för framme vid tavlan o sa ''Är jag knäpp eller?'' Hahaha. Min humor. Och skönt o skratta.

Idag ska jag nog sola med Hannsi efter skolan, blir niiiiice!  O nu ska jag fixa mig o packa väskan te skolan. Hörs senare! PUSS

Because of you
I will never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid



RSS 2.0