;)

Är det nånting jag älskar, så är det när folk skämmer ut sig. Åååh skadeglädjen är den bästa glädjen!!:)


Goodmorning saturday!

Godmorgooon! Bra kväll igår, har ju världens allra fucking bästa kompisar :) & Jonas blev grymt snygg i håret! Vakna för en stund sen och ska byta om o dra mig ut i stallet. Sen städaaa! Puss

Älskade, älskade du!!


Friday i'm in love

Fyfaan va ont i kroppen jag har!! Volleyboll en hel dag sen 1,5 timmes promenad, vet inte vem som va mest slut, jag eller hunn ;) han fick iaf leka av sig ett par timmar med sin tjej, sen sov han hela vägen hem ;)

Idag blir de skolan, hem o rida + kanske promenad, till Jonas och färga hans hår sen får vi se :) puss


De går bra nu!

Går bra nu hörrni, fruktansvärt bra! De ska va lätt å leva ;)

Haft volleybollturnering idag med alla nior, hade så jääkla kul och nu är jag sjukt trött! Ligger o kollar på ett gammalt avsnitt av Sofias änglar. Snart ska jag & Lewis upp till hällefors för en promenad med Maya & Sara, pojken behöver träna på att vara i storstan;)

Imorn är de äntligen fredag o jag har massor planerat! Woh, hejssvejs


Jag har förlorat en tävling, men vunnit ett val.

och jag saknar dig mindre och mindre
det kommer annat mellan och det är bra
jag saknar dig mindre och mindre
jag har glömt dig en vacker dag


Letar efter nått att säga som kan ändra allt, nått mer än de jag redan sagt

& som sagt så vill man bara lägga sig på golvet ibland och böna och be.

snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja låt det va


10 tecken på att du är tillsammans med en hästtjej ;)

Saker som får dig att inse att du är ihop med en hästtjej:

1. När du plockar ur din nytvättade tvätt ur tvättmaskinen och inser att din nya svindyra skjorta, som du var så glad för, faktiskt har förvandlats till ett hårigt gosedjur under tvätten eftersom hon tydligen hade tvättat alla sina smutsiga schabrak i tvättmaskinen alldeles innan.

2. När din garderob, sakta men säkert, börjar förvandlas från att ha innehållit snygga kläder avsedda för city-liv och fest, så börjar den mer och mer att påminna om scoutledare Frasses våta dröm. Dessutom så börjar du spara på gamla tröjor och trasiga byxor med motiveringen att "de kan vara bra att ha i stallet".

3. När huset där ni bor börjar fylls av olika, mer eller mindre suspekta, föremål som hon påstår är hederspriser från olika hästtävlingar, och som just därför skall behandlas med ödmjukhet och respekt

4. När du upptäcker att du har blåmärken på kroppen eftersom du ofta får en tydlig knuff om du skulle råka stå i vägen någonstans. Att be någon flytta på sig på ett vänligt verbalt sätt är helt uteslutet för en hästtjej. Hon markerar istället kraftfullt fysiskt på vilken plats hon förväntar sig att du skall befinna dig på.

5. När du hoppar in i hennes bil en varm sommardag och omedelbart tvingas kasta dig ut ur den igen. Detta eftersom bagaget är fullt av gamla sketna hästtäcken och lukten inne i bilen är så stickande att den helt enkelt inte går att andas. När du påpekar detta för henne så stoppar hon in hela huvudet i bilen, sniffar och säger: -Jag känner då ingen lukt.

6. När begreppet "ridtrosor" förs in i ditt ordförråd. En bra "ridtrosa" får inte skava, inte vara för tunn, inte vara för liten eller synas genom ridbyxorna. Eftersom alla veckans dagar innehåller ridning så är sexiga underkläder ett vackert minne blott.

7. När du till din fasa upptäcker att hittar till fler stall och tävlingsplatser runt om i Sverige än till krogar och uteställen. Jag vet att det är en traumatisk insikt, men fortsätt ändå att andas så normalt som du kan.
8. När du inser att du oftare ser din partner i höga läderstövlar och med en piska i handen, än i en fin klänning. Detta trots att ni inte alls ägnar er åt någon trevlig perverterad lek i sovrummet efter mörkrets inbrott.

9. När hyperallergiska Siv i växeln fattar ett krampaktigt grepp om sin astmaspray så fort hon ser dig ytterdörren på jobbet. Sen hör du hur hon drar en djup suck av lättnad efter att du har passerat och hon inser att du har kört i din egen, och inte din hästtjejs bil, till jobbet idag.

10. När du inte längre kan gå på vänster sida om din tjej när ni är ute och går utan att hon tokflippar så att du måste byta sida. En hästtjej leder, helt uppenbart, både häst och man på höger sida om sig.

Taget från http://www.tidningenridsport.se/Blogg--debatt/Bloggar/Havrepappa/2012/3/Du-vet-att-du-ar-ihop-med-en-hasttjej/


Fryser


Asså nej...


Om 3 månader

Är jag påväg till spanien, har fyllt 16 & har slutat nian. Känns både bra och dåligt.


.

Förvirrad som få


jag vet bara vad jag får för svar, och jag vet att det kommer som ett knivhugg i hjärtat.

Känner ibland att jag vill skriva något klokt, något som når fram, något som betyder och berör. Men det går inte. Jag har så mycket tankar och funderingar, så mycket jag vill säga och skriva. Säger jag nånting så vet jag bara vad jag får för svar, och jag vet hur det skulle komma som ett knivhugg i hjärtat. De är bättre att vara tyst, bara hänga på, inte säga nånting, inte ställa några krav, inte göra det besvärligt. Ja, för de skulle bli besvärligt, att behöva välja. Jag mår hellre dåligt av att ha en person nära, men inte alls så nära som jag egentligen vill, än att förlora personen helt. Det låter konstigt, men man kan göra vad som helst. Man mår bra för stunden och sen spelar det ingen roll hur man mår. Jag går runt och bär på en massa känslor och tankar utan att få visa dom, utan att få svar. Det är jobbigt att varje dag försöka fejka ett leende. Att hela tiden svara att man mår bra, men inuti är man totalt sönder. Det är svårt att förklara hur man egentligen mår, för folk missuppfattar. Varje dag.

Härom dagen fick jag en fråga, om jag saknar det vi hade eller om jag saknar honom. Jag har tänkt mycket på den frågan och hur jag än försöker tänka så finns det bara ett svar, honom. Jag vet att många inte kan förstå att jag gör som jag gör, att jag får mig själv att må dåligt. Så kan jag inte göra, jag är ju en smart person och förtjänar något mycket bättre än att må så här. Ja, jag vet. Men jag tänker inte så. Och så de ständiga kommentarerna: "Du är så ung och du kommer bli sårad så många gånger, blablabla." Man ska kämpa för det man vill ha, även om det inte alltid är så lätt. Ibland vill man bara lägga sig ner på marken och böna och be.

Jag vet inte vad jag vill ha ut av det här inlägget men ibland är det bara skönt att skriva något rakt ut. Det finns så mycket mer att skriva men det är alldeles för personliga saker.


NEVER give up on someone you can't go a day without thinking about

image description


I really don't know what to do

Hemskt mycket hej. Varit en ganska jobbig vecka hittills. Fast har ju bara mig själv att skylla, jag som har ställt till de så förbannat. Hursomhelst så börjar allt ordna upp sig och idag hade vi nationella biologiprovet. Får väl iallafall godkänt. På den brutalolånga rasten efteråt så åkte jag hem till allra bästa E på kaffi. Alltid lika skönt att träffa o prata med honom!

Fick sluta sista lektionen tidigare så jag passade på att sola. När jag kom hem så tog jag och Wicher oss en tur till paddocken, skapligt ringrostiga båda två! Blev bara en liten stund, båda tyckte de va skitjobbigt och eftersom han skött sig så bra så ville jag inte kräva för mycket :) nu ska jag ta mig en dusch sen plugga och sova lite! Puss

Va hos Frida igår och fick i lite ljusa slingor, nöjd!


Ibland finner man helt enkelt inga ord.


Du vet jag vill bli din

Efter en jobbig men fruktansvärt bra helg så lägger jag mig i sängen och inväntar bb. Kommer väl antagligen somna innan de ens har börjat bara för de men då är de så. Idag fyller bästa vännen år, de firade vi igår! Grattis igen Hanna, jag älskar dig! Hursomhelst så tänker jag försöka slappna av lite nu, så jäkla mycket tankar i huvet. Blir tokig! Vi hörs nästa gång jag får lust å slänga in ett inlägg, puss!


Hjärtat gör mig blind

Hela världen är så underbar om man är korkad dum och glad.


Idag är en sån där dag när jag saknar dig extra mycket.


Don't ever let me go

Helluuuu, har inget kul att skriva förutom att jag är ganska glad. Bra dag i skolan, och efteråt så följde jag med Hanni hem och hjälpte henne med å beställa klasskläder. Nu ska jag försöka plugga lite sen mysa ner mig i ett bad tror jag! Puss på er


we're soldiers

Hejpåer. Sitter o väntar på mamma så vi kan gå ut å fixa stallet! Sen ska jag nog städa ur traktorn lite, fyfaan va äcklig den börjar bli. Ueeh. Lämnade in den på L o P imorse o hämta den vid lunch, styrväxeln dom bytte sist va de visst nå fel på så på fredag byter dom den.. Kanske man äntligen kan styra som normalt folk igen! Usch de går bara sönder hela jävla tiden.

Haft en ganska bra dag i skolan annars, den här tisdagen va inte alls lika seg som alla andra. Hade möte dom två första lektionerna så va väl därför ;)
 

sommar!


Tidsfördriv

Vad blir ditt namn baklänges? -  ecilA
Har du gjort en snöängel i år?
- Nej ;)

Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? - över en natt
Platt eller lockigt hår? - Lockigt naturligt, men plattar alltid
Är du kär i någon? - Ja, de är jag.
Vad gör du när det regnar? - Ingenting speciellt, samma saker som när de inte regnar
Vad har du för startsida på internet? - facebook
Vem ringde du senast? - viking haha
Har du någon gång testat karate? - nej 
Vilken mobilringsignal? - nån dålig iPhone signal  
Minimorötter eller pommes frites? - pommes hah
Första sporten du gick på? - ridning
Vad längtar du efter mest just nu? - sommaren
När åt du senast en fiskbulle? - längeseeen
Vad drömde du inatt? - Drömde att jag skrev sms mer kommer jag inte ihåg.
Vilken tv-serie är bäst? - Desperate Housewives
Kan du gå ner i spagat? - haha nej förfan 
Vad åt du senast? - köttbullar brunsås potatis
Höga eller låga strumpor? - skönast med höga, men på sommarn blir de korta..
Vad är du mest rädd för i hela världen? - döden, fåglar och elaka människor
Läser du på baksidan av mjölkpaketen? - om de står nått intressant
Röd, grön, blå eller gul mjölk? - grön eller röd :)
Vad har du för färg på ditt påslakan? - ett är grön prickigt & ett är grått med nå mönster på
Vad ska du döpa ditt / dina barn till? - Linus Wilma Kim
Sommar eller snö? - SOMMAR!
Är du mörkrädd? - Ruskigt mörkrädd
Har du någon gång haft på dig ett par kallingar? - nee 
Riktig gran eller plastgran? - Riktig, såklart!
Godaste drickan till frukosten? - Mjölk eller juice
Vem kramade du senast? - Matilda tror jag
Älskar du att sjunga? - JA! fast de är ingen annan som älskar när jag sjunger ;)
Duscha eller bada? - bada
Kan du ditt mobilnr utantill? - ja
Har du tråkigt? - ska till skolan, så ja
Har du gråtit i skolan nån gång? - Jaaa ohja
Stockholm city, Metro eller .SE? -???
Hur tar du dig till skolan? - supertraktorn!
Har du någonsin sminkat dig som punkare? - nej haha  
Vad var det senaste som fick dig att skratta? - nått sms
Vem ringer du när du är arg/ledsen? - ingen, vill alltid klara mig själv. men blir de riktigt illa så ringer jag alltid till hanna ♥
Vad skulle du behöva nu? - Lite kärlek
Vilken tid gick du upp idag? - typ nyss
Vad var det första du sa i morse? - ''Jaaaa jag ska gå upp''
Senaste personen som fick dig arg? - äcklet
Senaste låten du lyssnade på? - euphoria - loreen
Senaste personen du tänkte på? - pojken
Vilken parfym använder du? - Olika, mest adidas, DKNY & escada
Vilket schampoo använder du? - Sunsilk
Har du nånsin gråtit över en tjej? - Ja ?  
Dagens dryck? - ingenting hittills
Vad har du gjort idag? - ingenting typ, de här
Var det kul? - haha njaaa-
Vad är du allergisk mot? - nickel   
Var har du ont? - foten
Var du glad igår? - Nej
Vad ska du göra NU? - äta frulle

I need u

Like every city needs a distance, every sky demands a moon
Every winter needs a snowfall, every summer wants a June

image description


Now and then I think of when we were together


But you didn't have to cut me off
Make it like it never happened and that we were nothing


Bad day

Idag är det en sån där fruktansvärt dålig dag. Är förkyld, mår illa, har ont i magen & är bara allmänt depp. Usch! Får dra i mig en Ipren och ett sånt där annat piller och sen göra de allra bästa man kan göra när man mår dåligt; ta en ridtur! Hejsvejs på er.


.

Blir så trött på mig själv. Vem försöker jag lura? Ååh äckelkänslor gå o dö!


;)

Cause there are times when I can’t find the answeres
And there are times when I wonder what life’s about
And times when I feel like I finally figured it out

It’s like that with you




I don't even need your love

Now you're just somebody that I used to know


haha

haha vafan. Skrev lite fel, DUSCHA ska de stå och inte sova haha.


Mars

Man kan ju inte få nog av solen! Så jäkla skönt. Haft en riktigt bra dag i skolan, fika idag igen ;) Behövde inte vara med på styrkan eftersom jag hade gjort prov så kom hem en timme tidigare än vanligt! Jag & Wicher tog oss en längre tur över höjda i solen. Gick riktigt bra men tror att även han har lite vårkänslor med tanke på bushumöret ;)

Har precis kommit in nu och ska äta o sova sen ska jag nog upp till hällefors en sväng. Imorgon är det invigning av skolan = TÅRTA!! plus att de är fredag, underbart! Gud va fort veckorna går :) puss

Just ja, fick klasskläderna igår, fan va bra de blev!!


RSS 2.0