i want to be with u.

Hej på er! Har inte gjort mycket alls idag så tänker inte skriva massa onödigt skit haha. Fick iaf hem ett paket från Ellos. Va ett par chinos och en trench coat. Trench coaten va alldeles för stor så den blir nog tillbakaskickad. Gillade den inte alls, väldigt konstig form. Nästa vecka kommer nog jump suiten, även den från ellos.

Fick reda på idag att alla mina bilder på gamla datorn går att räddas! KAN INTE BESKRIVA MIN LYCKA!!!!! ååååh ♥♥

på lördag blir det nog örebruu och shoppning med mina älskade tjejer! Har äntligen pengar och sommar garderoben behöver minst sagt fyllas på! Underbart.

Hörs imorgon, take careeee


until you love me

Hej på er! Idag har det inte hänt mycket alls. Har haft en riktig jävla skitdag i skolan. Fyfan vad trött jag har varit! Somnade en sväng på b-språket, va faktiskt riktigt skönt. Mamma och jag var till fstad efter skolan för att göra en synkoll som jag måste ha godkänt till traktorkortet. Har inte varit i stallet alls idag, känns konstigt o saknar Wicherbebis. Anna S har lånat honom idag för att jag inte orkade rida, hoppas att det gick bra! Nu ska jag plocka lite i rummet, kanske plugga lite o sen blir det bb!

Hade en mysig natt med en goding föresten, fast han blev inte jätteglad när jag väckte honom sju imorse.. hoho. take care och natti

får duga med gamla bilder nu när jag inte har nån ''normal'' dator
!


12.46

God middag på er! Ligger ute i solen nu, är grymt varmt o skönt. Red lektion för susanne igår, wicher skötte sig väldigt bra! Träna väl mest på galoppen, vilket är bra eftersom jag knappt galopperat något på hela vintern. Men nu blir de hårdträning!

Idag ska jag och Ida rida en sväng på våra pållar. I eftermiddag så ska jag försöka hinna vara en stund med min lilla Sessa. Saknar henne så, träffade henne senast igår, längesen! Och ikväll sover jag i hällefors förhoppningsvis. Mys.

Nej ska steka vidare, take fucking care.


det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå

hejhejhejhejhej.

livet leker, jag städar och jag är trött. sjukligt vacker kombination!
min blogg är föresten sjuuukt dryg utan bilder osv. fy på teknik, fy på datorer som går sönder. Har runt 700 bilder på kameran som vill in på bloggen :( buuuhu.

hamnade ännu en kväll hos jockis igår! inte alls mycket folk, men trevligt ändå, hoho. två frusna, övertrötta flickor va hemma runt halv tre, pratade lite om kvälla och somnade runt tre. sov grymt skönt och vaknade tidigt imorse. hanni åkte hem och jag har städat och ska nog äta snart. tänker fan sova en stund om jag ska orka med dagen. klockan fem så ska jag och wicher rida årets första susanne åberg lektion. är väldigt taggad! ska bli roligt o köra igång igen, även om han inte är i så bra kondition :)

tänkte bara berätta också att jag är så himla lycklig, har nog aldrig mått så här bra. livet leker verkligen och jag har världens bästa människor omkring mig, ni är värda allt! ♥


Är det såhär när man är kär när man är liten? Hur ska det bli när man är kär när man är stor?

Hellu på er! Förlåt för den sämsta uppdateringen, men vafan, har ju inte tiid! Och prioriterar faktiskt inte bloggen så :)

I torsdags hamnade vi iaf hos J, väldigt trevligt (hoho) o ganska najs folk. Va hemma hos hanni runt ett tiden och eftersom mina älskade kompisar (!!?!) tyckte att jag skulle hålla käften för dom inte ville prata med en toffel (??) så somnade jag nästan direkt. Dom andra två hönera va väl vakna en stund till tror jag.

Vakna runt tio tiden igår och satte oss i solen en stund, så himla skönt. Sen cyklade vi ner till törge o köpte glass i schteek vädret. Köpte även världens finaste muggar på billiga nicklas, aaw. Tillbaka hemma o så sen fick skjuts ut till mig där vi fixade oss ett par timmar och sen kom Viffa (världens snällaste!) och skjutsade oss till hällefors. Hamnade ännu en gång hos Jockis. Massa folk och treeevlans värre. Fick skjuts hem av viffis runt två. Råka skicka några sms som jag inte kommer ihåg och sen somna vi alla som stockar.

Vakna imorse o åt frukost sen åkte tildis hem runt 11 och jag och hanna åkte till stallet och jag red. Så himla duktig pojkiii ♥ Nu har vi precis kommit hem från farmor och esko där vi va och åt påsklunch. Himla gott! Nu har hanni precis kommit ur duschen så jag ska väl hoppa in. Ikväll ska vi uuut igen. PUSS HEJ


08.05

..är klockan, och jag är vaken! Sjukt trött iochförsig men de är ju saksamma. Igår så va vi som sagt i Örebro, fick lite grejer med mig hem också. Ett vitt maglinne, BH och trosor, rakgel och balsam blev de. Hittade en askalas klänning på H&M som jag vill ha på skolavslutningeeeeen.. Men får se om den är kvar senare eller om jag hittar en annan, den va asfin iallafall.

Idag då? Känns som jag har tusen grejer o göra men så är de inte haha.. Ska försöka rida eller gå en promenad med Wicher och plocka lite + dammsuga mitt rum. I eftermiddag ska jag och mammi åka upp till hällefors för o se om det går o byta batteri i min andra dator.. Sen ikväll ska jag på konfirmandsträff med gudstjänst, kulkulkul. (Märk ironin) och ikväll får vi se om jag drar iväg på partaj med brudarna.

Föresten så har min dator krascht TOTALT. Eller liksom sladden har blivit helt glapp så de går inte o rädda den + att hålet där sladden ska in har typ smält (?) igen så när man försöker  stoppa i sladden så ryker de ur hålet? HAHA. Har liksom alla mina bilder sen typ 4-5 år tillbaka. Har dessutom haft min systemkamera i 3 år, så har ju blivit en hel del. Tror att jag minst har runt 5000 bilder på den stackars datorn, har fått över de mesta på usb minnen men finns fan MASSOR kvar. Haha, va så arg igår så jag tjöt som en unge.

Alltså kommer det inte bli några bilder nu förens jag fått en annan dator. (Använder mig av lilla bloggdatorn nu och de får knappt plats nå bilder)
Nej ska tvätta ansiktet så jag slipper se ut som ett spöke hela dan sen blir de frukost! PEACE på er.


190411

Hej på er! Jag har haft en underbar helg som tillbringats med dom allra bästa och just därför har jag inte  haft tid till att blogga. 

Fredag 15/4 - Skolan, åkte hem och tog hand om lille Wicher. Hannis kom och senare kom även Tildis. Vi fixade oss och sen drog vi till knuthöjda där de va lite folk. Vi blev hämtade tidigt och åkte runt lite med trevligt folk och sen skjutsade dom hem oss. Jag och tjejerna fixade lite käk sen somna vi gott!

Lördag 16/4 - Vaknade ganska tidigt och åt frukost, tildis åkte iväg på fotbollsmatch och dom vann, GRATTIS! Jag och Hanni åkte till hällefors o drog en pizza sen köpte vi glass och satt o stekte i solen. Gick hem till henne och hämta grejer sen åkte vi hem till mig igen, matildur kom och vi fixade oss till max, shirre va snygga vi var! haha. Satt hemma till typ 10-11. Maarit och Rikard va här så när deras skjuts kom så fick vi åka med, shyrre! Kom till statoil där de va lite folk och sen åkte vi runt lite med pontus, rebecca och sebben och sen skjutsa dom hem osss. Vi satt o prata en stund sen somna vi direkt!

Söndag 17/4 Vaknade tidigt och åt frukost, hoppa lite studsmatta och städade. Tog med mig tjejerna till stallet och tränade horsemanship för Pia. Wicher va lite nonchalant och ville inte riktigt göra som vi ville men han va duktig iallafall!

Åkte hem till mig och sen åkte matildur hem. Jag och hanni stekte lite på studsmattan och sen kom GullCarola och hämtade oss. Vi gick ner till samhället o köpte godis för att stilla vårat sockerbegär. Gick till LBC o höll Jockis sällskap när han tvättade lastbilar. Fick skjuts hem till hanni, vi fixade oss och sen drog vi till statoil där vi träffade Anton och Anthon. Nått pucko kom på att vi skulle ut till kaffesumpen så vi fick skjuts (NÄRA-DÖDEN-UPPLEVELSE) dit ut och där hände, mycket? Vägrade åka i samma bil tillbaka så ringde till J så han, emil och sebben kom o hämta oss tackolov. Släppte av hanni, anton och anthon vid statoil och jag fick åka lite med pojkarna sen skjutsa dom hem oss till hanna runt elva o så somna vi runt 12. Muppar som vi är vaknade vi mitt i natten och ''svarade'' på sms = bara massa tok.

Måndag 18/4 Vaknade hos Hanni. Vi stekte lite i solen och sen åkte vi ner och satte oss vid skolan med en varsin glass, underbart. Väntade på sebben och jocke som tog typ 50 år på sig sen åkte vi runt lite med dom och emil. Åkte hem runt tre och red med Ida. Guud så härligt det var, galopperade riktigt långt vilket jag inte gjort på säkert tre år eller nått. UNDERBART! Hem och plockade iordning lite i rummet, tog ett bad och sen somna jag som en stock! 

Idag tisdag 19/4 Vaknade imorse av att solen lös in genom fönstret, what a feeling!! Städade alla garderober,dammade alla hyllor och skåp, vädrade sängkläderna och dammsög. Amagad vad duktig! Tog även en promenad med Vega. Åkte till hällefors för att få massage, E tyckte att det inte var nån idé eftersom min förkylning kan bli ännu värre så jag bokade om tiden. Gick till min Sessa och idag har vi varit både ute o gått och cyklat, duktiga! Sover här inatt och imorgon blir det till Karlskoga med henne å mammi!
Natti gott folk♥


15 APRIL 2011

Godmorgon på er! Äntligen fredag, åker till skolan å har två lektioner + ett prov sen tar jag påsklooooooooov. Efterlängtat? JA. 

Igår va de hockey, färjestad som hade chans o ta guld vann med 4-1! Fyfan vad skönt! SM-GULD ♥ Ikväll vet man aldrig vad som händer, ska iallafall vara med min älskade Sessa. (som för övrigt är bäst i världen och jag överger henne inte för något annat, så lägg av o stör er! FU) 

Nej de är bäst jag slänger på mig ett ansikte för snart kommer farmor och kör mig till skolan! Take care så hörs vi senare. ♥


14 APRIL 2011

Hellu på er! Kom hem för en stund sen. Skönt o va hemma i normal tid, hade panik men så skjutsade Jocke hem mig. Snäll pöjk de där! 
Ska slänga i mig lite mat och sen gå iväg till stallet. Ska nog rida lite tänkte jag. Sen blir de hem o plugga lite, matteprov imorn! Har bara två lektioner kvar sen är de påsklov, herreguuud vad efterlängtat. 

Nej nu blir de mat, hörs senare lövers!

gos♥

13 APRIL 2011

Gokväll på er äverybady. Är sjukt trött så blir bara ett kort inlägg! Ska plugga lite, duscha, sen sova faktiskt. 

Idag har jag varit i skolan som vanligt och efter de så va jag iväg o solade med patric! Fy, va inte ens skönt när de va så sjukt varmt o svettigt, uschusch. Sen inväntade vi hanni och så tog alla tre en promenix runt reningsverket, sköönt men kallt! Har haft utevcklingssamtal också, gick bra. Nu har jag precis varit i stallet och ska ta en dusch! Hörs imorn, take care♥


old picture, vill ha blommor nuuuu

12 APRIL 2011

Hellu sötisar. Blogg.se funkade inte igår så blev inget inlägg.. Va iallafall sjukt hurtig igår! Först skolan, va riktigt stekväder ute, underbart att äntligen kunna befinna sig nån annanstans än i korridorerna på rasterna..;) Slutade runt tre o då blev det hem, cyklade till stallet och red en sväng med Ida. Cyklade hem i 180 km/h, snabbfixning sen iväg till världens bästa vän. Vi tog en joggingtur på 60 minuter, va riktigt skönt. Hem och hämtade cyklarna o drog ner till Ica för o köpa glass, haha nyttigt. Vi satte oss vid skolan och pratade en stund sen cyklade vi hem. Hittade Patric efter vägen så stannade o pratade med honom en stund, de va längesen typ! 

Imorse åkte jag till skolan som vanligt, kom hem för några timmar sen. Har tagit en promenad på 40 minuter och nu ska jag hoppa in i duschen för sen ska jag till hällefors o sova hos mitt ♥. Take care! 



110410, grattis mamma och moster!

Tjenare mannen! I fredag  blev de inte alls som jag tänkt. Runt halv tio ringde två muppar o tvinga iväg mig till hällefors på party''. Va ganska drygt men bättre än å sitta hemma. Va inte alls på partaj humör så var hemma redan vid tolv men somna inte förens runt två.

Igår va jag uppe ganska tidigt, åkte till stallet och fixade där. Sen kom pappsen på att vi skulle åka till örebro. Sprang (bokstavligt talat) igenom ikea och fick med mig en hylla och tre korgar. Gick in på Marieberg och åt på Bellini, å sen åkte vi hem. Pappa va helt chockad över att jag inte ville springa i nå affärer haha. Va helt proppat med folk överallt så jag orkade verkligen inte. Åkte tillbaka till stallet när jag kom hem och longerade en busig Wicher.

Åkte iväg till Hanni och sov där. Vi cyklade en sväng sen gjorde vi iordning grönsaksstavar, chips och dipp och kollade på Rosa Pantern 2. Somnade tidigt och vaknade tidigt imorse. Tog en promenad/jogging tur på 70 minuter och sen åkte vi hem till mig och mamma som fyller år idag! Åkte till stallet och sen kom det lite släkt o åt tårta och så, mums. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Ska kolla vidare på stockholm-båstad sen bb. 

take care!

mys i piecen, tihi
 
sneakpeak, bättre bilder kommer!


110408

Nejmen gokväll på er! Idag har jag gjort typ asmycket, men ändå typ inget, alltså nått mitt emellan kanske. 

Började kvart i tio imorse, hade ett prov sen två timmars håltimme. Passade på o sola och köpa en present till mammi som fyller på söndag. Sen hade vi matte och efter de SO, gick igenom provet. Fick iallafall godkänt så jag är nöjd. 

Pappa kom och hämta mig så åkte vi till farmor och Esko som varit på Gran Canaria. Ååhh, vill också iväg! Men stackars mig som får vänta ända till september. Sen tog jag och babybaby en promenad på en timma. Sjukt skönt. 

Just ja, jag och Emelie var med i NA idag. Länken hittar ni HÄR.

Tagit en dusch och städat lite, ikväll vet jag inte vad som händer, de får vi se. Hörs imorgon eller något. poss♥


Utkast: April 7, 2011

Nejmen tjenis penis! Egentligen så pluggar jag nu, men har inte ens öppnat boken så vi chillar på't iställe! Har varit till min pojkii en sväng, mys ♥. Har haft en sjuukt dryg skoldag! Chill engelska, franska o svenska lektion, sen matten som spåra ur totalt o sluta med att halva klassen satt och grinade, haha!

Nej nu ska jag göra nånting annat vettigt, facebook förstör mina betyg.......... puss å hej nattiii♥

åh sommar ♥♥♥♥

vila i frid hjärtat, jag saknar dig

Godmorgon på er! Snart ä de helga, sköööönt! Idag blir de skolan sen ska jag nog rida. Red igår, å herregud vilken underbar häst jag har! Red i paddocken o han skötte sig perfekt. Han som inte brukar gå av gårdsplan själv gick runt på ridbanan och tyckte att det var kul! Höll typ bara på i tio minuter för jag ville sluta när det gick bra :) 

Idag är det 2 år sen Texas fick sin hovbensfraktur. Tiden går så himla fort, tänk om man kunde spola tillbaka den. Att åka till stallet o ta in hästarna, då skulle det aldrig hänt, då hade han förhoppningsvis levt idag och varit frisk. Men samtidigt kanske det fanns en mening med att det blev som det blev? 

Skulle göra allt för att få se honom en sista gång, att se att han har det bra, att han inte har ont.

saknar dig så det gör ont, hoppas att vi ses snart, älskade hjärtat ♥


make me fall in love

Hej på er, herregud vad dagarna går fort. Snart sommar → snön smälter → love it. 

I måndags var jag med hanna, vi tog en  promenad med wicher, så himla skönt i solen! Sen åkte vi hem o duscha, åt b&j's, pluggade o lyssnade på musik. Kollade på big brother sen somnade vi direkt. Skönt! 

mina favoriter ♥

Tisdagen va de skola, hade so prov som gick helt okej! Jag och Emelie blev intervjuade av Anders som jobbar för Nerikes Allehanda. Kommer i tidningen slutet av veckan eller början av nästa vecka. Spännande o se hur det blev!
Efter skolan va jag till sporthallen och tittade på innebandy flickorna som spelade en miniturnering mot småpojkarna. Tjejerna förlorade, haha! 

Idag har jag varit hos Frida i Grythyttan o klippt mig. Klippte bara det slitna, så vi tog inget på längden. Nöjd! Nej nu ska jag iväg till min poojk ♥ puss

she will be loved

gokväääääll på er! Hanni är här så tänker inte vara osocial o blogga o grejer. Slänger in ett inlägg imoron istället. Puss o godnatt på er. ♥

myyys i piecen ;*


07.18

Morning lovers! Hoppas att alla har sovit sött o vaknat törrt! Ska snart gå o packa väskan o fixa mig, sen skolan! Hörs senare, ha en bra dag allihop♥


borde man klippa sån lugg igen?

you make me happy man

Har världens bästa bebis verkligen, han var så himla duktig idag! Han lyssnade och förstod nästan allt direkt. Älskar min Wicher ♥

Annars har jag inte gjort nånting idag. Lyssnat på älskade Lars Winnerbäck, förjävla bra man alltså. Försökt o pluggat lite men de går ju lika bra som alltid. Nu ska jag kolla klart på stockholm - båstad (som förövrigt suger, TILLBAKA MED SOLSIDAN) sen kolla big brother. Imorgon blir de skolan till tre o sen till tandläkarn. Ska fråga om jag kan få tandställning igen, hoho.

Hörs imorgon, natti ♥


lucky me

Hellu alla gosisar! Idag är de tredje april, jag är trött, det regnar ute (vilket är bra iofs) och jag MÅSTE plugga. Tänkte kolla igenom so'n och no'n lite snabbt, sen tänker jag åka till stallet!! Ska kratta lite i hagen hade jag tänkt, får se om jag gör de eller inte. Halv fem ska jag och wicher träna horsemanship för Pia, första gången jag är med så ska bli riktigt kul o spännande. ;)

Igår blev det inte aaalls som jag tänkte. Åkte lite bil med pontus, sebben, jocke å rebecca istället! Treeevligt. Somna runt tre inatt o vakna runt 8-9 imorse, shit va duktig! Nu ska lillebror ha datorn, hörs senare. hadet♥

hemsk bild, men vafan! ge mig sommmmmmar

me and my drum

Hellu på er. Tänkte skriva lite vad jag gjort under senaste veckan osv. Har verkligen inte haft tid.

Börjar med torsdag 24/3- 
Jag & Hanna var iväg till jb gymnasiet i örebro med en lärare och några andra elevskyddsombud från skolan. Var på en bra föreläsning med trevligt folk. Jag och hanni myste med film och godis efteråt ♥

fredag 25/3 -
skolan först, kort dag - underbart! Solade och sen åkte jag och hanna hem till mig, fixade oss och åt sen drog vi till hällefors på partaj. Var nice med en hel del nice folk (en del iaf). Vi kom hem ganska tidigt, skulle upp tidigt ju.

lördag 26/3 -
Upp tidigt, åt frukost och sen iväg till hällefors, hanni skulle på match och jag med bussen till v-ås. Hade riktigt trevligt i västerås. Börja med att vi fick gå själva i stan så blev lite shopping (visar i ett annat inlägg sen). Efter det var vi i västerås domkyrka med ca 1200 andra konfirmander, va riktigt stort och häftigt! Sen gick vi till aros congress center, alla 1200 konfirmander genom stan samtidigt, det var helt galet!!

Väl där så satt alla i en stooor hall och fick se en komiker, sjukt kul. När de va slut fick vi göra egna ljuslyktor, mindre kul kanske. Sen fick vi se en teater/musikal, Ung Utan Pung heter dom och de var de bästa jag sett i mitt liv! Herregud vad jag skratta! Lite nakenchocker på scenen osv! När det var slut så fick vi äta en tacobuffé, inte jättegod men mat är alltid mat!;)

Sen var det ju Earth Hour, så då släcktes alla lampor ner och vi fick lyssna på en berättare som berättade myter, mys. Sen var de ''disco'' eller vad man kallar de, och riktigt jävla drag! Svettigt o mysigt värre! Vi dansa en stund och sen drog jag, Matilda och Olivia ut i stan och käka på donken o sprang in på hemmakväll o handla godis! Gick runt lite sen gick vi tillbaka. Åkte hem runt 12-1 o va hemma runt 4 eftersom vi ställde fram klockan en timme o somnade hos emelie.

söndag 27/3 -
hem o red med Ida, Annie och Emma runt gårn, älskade hästen var jätteduktig!
måndag 28/3 -
skolan o så, fick reda på saker jag inte ville veta men de löste sig de också! huuuh. Gick på bio, hur många lingon finns det i världen , så underbar film. Släppte till och med ett par tårar!

tisdag 29/3 -
skolan, sen gick jag en promenad med wicher. Mötte mattias o rasmus på 4hjuling o moped, wicher var så duktig och brydde sig nästan inte!

onsdag 30/3 -
skolan, sen tror jag att jag red jag med ida o anna s. Red lövnäsvägen o wicher blev riktigt trött på slutet, söt kille ♥

torsdag 31/3 -
skolan, sen kollade på a-lagets innebandymatch, o dom vann! Va nog den längsta match jag varit på haha, två timmar. pontus o sebben skjutsa hem mig o kom hem runt halv elva, va helt slut och sov inom en timme.

fredag 1/4 -
skolan sen till örebro direkt med mammi, albin och hanni. handlade en del, nöjd! (visar i ett annat inlägg sen) TAPPADE BORT PLÅNBOKEN när vi skulle åka hem. är typ helt handikappad nu osvosv. kom till mitt andra hem i hällefors, jag o hanni myste sen somna vi som stockar båda två.

idag -
vakna för några timmar sen, ska snart packa mina grejer o dra mig hemåt mot boovik. Ikväll blir det lugnt, ska försöka plugga och städa. Kul lördagskväll, men är skönt ibland! Imorgon ska jag och wicherbebis träna horsemanship för pia!

Hörs seeeen, ska lägga in ett inlägg med lite shopping osv, take care!

RSS 2.0