FÖRSTA ADVENT !

Först så måste jag säga att min dagens igår, den blev inte så ändå haha. Bytte ut blusen eller vafan de e till ett vitt och ett blått linne från H&M, en cardigan som går under bröstet från Kappahl (stavniing?), en skinnjacka från Wear it, en liten väska från gina tricot och ett pärhalsband från Bikbok ;)

Annars igår så va de lite kul. Hanna Z, Emma och Isabella var där också, så de blev att va med dom. Skjöt luftgevär, blåspilar och kasta pil. Ganska kul faktiskt. Och så åt vi jättegoda hamburgare. Men ja, kvällen dög väl.

Fick surfa på Jari's iphone också, sjukt coolt hihi! :)

VILL shoppa, vill rida, vill ha sommar, vill sova, vill allt. Men SKA göra hage, ska plugga, ska till stallet, ska till Grythyttan.

Imorn ska jag till Stockholm på den där Barnkonvensationen blablabla.. :(
Så här ser programmet ut:

Inspirationsdag i Stockholm

Program:
09.00-10.00 Registrering och indelning/välkomnande i mindre grupper
10.00-10.05 Välkomna!
10.05-11.00 Teater om barnkonventionen. Inspirationsteatergruppen Ad Lib hjälper oss att presentera basfakta om barnkonventionen
11.00-11.10 Praktisk information om resten av dagen
11.10-15.20 Elever och lärare arbetar i (av oss indelade) mindre grupper och får tillfälle att bekanta sig med innehållet i barnkonventionen på olika sätt.

Eleverna går i sina mindre grupper igenom 6 olika ”barnkonventions-stationer” (30 minuter vardera) som våra ungdomar har byggt och presenterar.
Lärarna/skolpersonal går i sina mindre grupper igenom 3 olika ”barnkonventions-stationer” (1 timme vardera) som våra vuxna medarbetare har byggt och presenterar.

12.10-13.00 Lunch
14.00-14.20 Paus
15.20-15.40 Återsamling och avslutning i storgrupp
BrisChildhoodBarnombudsmannen


EcpatPlanRädda Barnen


SOS BarnbyarUnicef

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0