jag saknar dig enormt


eyyy

Tillbringat dagen med Emelie. Först Boda borg med ungera också å sen hem o rida. Jag red Wicher och Emelie red Mirac. Gick jättebra förutom att W inte ville lyssna så mycket när vi va i paddocken haha;) Sen ut o fiska och åka båt. Vi fick jättemånga fiskar! Förstå ironin. Iväg till hällefors o sen skjutsa hem emelie. Påväg hem va vi gryyyymt nära o köra på en älg. Bra läskigt alltså. Å när vi nästan va hemma så blev de nakenchock vid gamla skolan. härligt de här med nakna gamla gubbar!


Boda borg

Boda borg idag med dom bästa små barna från horf. Å så ska Emelie och Mirre med, blir ju supeeeeeeeeeer! Ska fixa mig nu å så hrs vi senare. peace på er


Checka!

Nu har Emelie skaffat blogg, igen. Och jag hoppas för hennes skull att hon håller igång den här nu;) Kolla genom att klicka på bilden!


ihihihiihihihiihihihihihihihnihi

jag håller på (okej, mirre håller på) med en hemlighet i mitt stall! åååh de kommer bli så jävla fint!!!!!!!!!!!

ledtråååd:


saknar dig


en kväll, fyra bilder

saturday








sanni


En vanlig dialog hemma hos oss

Någon -När ska vi åka?
Någon annan -När Alice är klar.


Lill-bäbisen


?

OnePiece Pink

gagagga

guuuuud vad jag är trött! ska fixa lite nu sen bort till stallet! puss


i rather be with u

Har funderat jättelänge på vad jag ska skriva här men kommer inte fram till något. Lägger upp en bild på min goding istället. Nu ska jag sova. Peace & godnatt



220710

Jag städar och städar och städar i mitt rum. Ingenting händer! De är grejer o papper o kläder o möbler överallt. Jag vet inte vart jag ska göra av allt skit även om jag slängt mycket. Håller ju desutom på o ''gör om'' i mitt rum så de får väl inte ligga kvär länge ifall jag lägger de nånstans. Iofs är de bara en hylla o spegel som ska upp men jag kommer ju ändra mig efter ett par dag, så bäst å låta grejera va kvar på golvet.

Nej, tack  för onödig information säger vi då! Och kan berätta att de blev ändrat med Emelie, så nu har jag inte en aning om vad jag ska göra. Ska äl bort till stallet så småningom, och sen ikväll ska vi ha  genomgång för småbarna till ridlägret :)

Nej, städa nu kanske? hö-hö. Peaceilipeacepeace

Tog en snygg bild på mig själv igår....

hela världen är så underbar

Varit med mamma o mirre å handlat å grejer. Vart en jävla massa. Va på udden och fick bära en massa jävla bräder så ryggen säger aj. Prata ut lite me päätric som va här har ja gjort också.

Nu ska jag dra på en film kanske o sen sova. Imorn blire upp tidigt för o va med min emelie, har inte träffat henne sen nån vecka innan skolavslutningen. herreguuuuuuuud vad jag har saknat min tjej! ♥


tycker om dig väldigt mycket.



Melanie Fiona – Monday Morning


if you want me, show me that

Haft lektion för Maja nästan hela förmiddagen. Hon är så duktig :) Nu ska jag fixa mig o snart med mamma och mirre o handla. Har inge mer o skriva så  vi hörs lateer. peace


babyyyyyy

Idag har jag tjänat pengar. Gött, sa plånboken. Å så har jag ridit min älskling! Så duktig så. Han är fortfarande huuur pigg som helst! Efter de red jag Zolle för första gången. Han va också ovanligt pigg och vi hoppade tillochmed och han va jätteduktig även om han aldrig sett en bom i hela sitt liv ;)

Nu ligger fia och albin o pruttar ner hannas säng så de är bäst o akta sig. peace & godnatt


OJ VA GAMMALT. jag är inte den tredje från vänster.......

to be with you

Cause we´re playing with fire
I´m playing with fire
Playing with you


alice is in love

Hanna skrev o fråga om jag skulle med o springa. !?!??! vad mena hon med de? aldrig att jag orkar de liksom. men jag skrev att jag åt mat.

Jag har hjälpt felicia och birgitta när dom red. Imorn och på onsdag kommer maja och rider på mirac. Bäbisen blir så glad när han får gå lite om dagarna :')

Å så har jag ridit min stora älskling. Han va lite pigg å så, men sånt man får räkna med;) Gud va jag älskar den hästen!


j a g  ä r   k ä r   i   d i g


m o n d a y 1 9 / 7

Jag är besatt av sex and the city, totalt.

Har varit och kollat på nyfödda Findus och hans syskon. Längtar tills vi får hem lilla kattbebisen:)
I eftermiddag kommer Felicia och rider på Mirac, $! Sen ikväll ska jag och Wicher följa med Ida och Lucifer o rida en sväng.

Nu ska jag kolla på mitt nya beroende. peace


jag saknar dig otroligt mycket hjärtat ♥

never say never

De gick jättebra o rida Wicher idag! Han va lite pigg och så men de får en ju räkna med :) Duktig pålle!
Nu ska jag kolla på ett par avsnitt satc och sen hoppas på att få somna tidigt. (!!!!!) peace

GULLIGT värre

never say never

De gick jättebra o rida Wicher idag! Han va lite pigg och så men de får en ju räkna med :) Duktig pålle!
Nu ska jag kolla på ett par avsnitt satc och sen hoppas på att få somna tidigt. (!!!!!) peace

GULLIGT värre

never say never

De gick jättebra o rida Wicher idag! Han va lite pigg och så men de får en ju räkna med :) Duktig pålle!
Nu ska jag kolla på ett par avsnitt satc och sen hoppas på att få somna tidigt. (!!!!!) peace

GULLIGT värre

it's up to you

Ohh, do you ever stop to think
That he did it to me once
So he's probably gonna do it again



Gina T

Haha, de här satt jag o skratta åt inatt. Dålig humor? Ja!



föresten ska jag ut o rida första gången sen wicher kom hem, hihi! jag och anna tar en tur om nån timme! :) puss

iih

- lycka.


Min facebook profillänk

Alice Ylitalo

Skapa en profillänk

är världens tillräckligt stor för mig?

Haha, är jag dum i huvet eller som bloggar mitt i natten o bara har ovettiga saker o skriva om?

Jag har blivit så grymt mörkrädd igen. De gick över ett tag men de kom tillbaka idag. Somna för nåra timmar sen i soffan å tven stängde av sig. Nu när jag vakna så våga jag inte ens gå fram och sätta på den? Till slut efter blod, svett och tårar så våga jag mig fram till skiten och då tänkte jag att jag lika gärna kunde gå till mitt rum o lägga mig.

Förutom att jag håller på o fixa i mitt rum och de låg grejer över exakt hela sängen och tven inte funka, så gick de skitbra. Och så hamnade jag här. Någon förvånad? Nehe nej okej.

Hur som helst så ska jag sluta söla nu och ladda in lite bilder eller något annat intressant, allt för o hålla mig vaken.


dö puffar, dö! tycker inte om

Det är så otroligt störande att dom där sitter på min facebook. jag orkar varken kryssa ner dom eller puffa tillbaka


:(

jag saknar dig prinsen

http://stalludden.zoomin.se/index/114993.html


Let me be the one to show you


I'm the one who wants to be with you
Deep inside I hope you feel it too
Waited on a line of greens and blues
Just to be the next to be with you


tankarna snurrar i huvudet som aldrig förr

tänk om jag blir kär i dig igen? tänk om du sårar mig igen? tänk om du bara leker med mig igen? tänk om det blir som det blev sist?


It's hard to move on

Igår kom nya sötisen hem! Så himla goo! :)) Idag blir de o ta en promenix så han får se sig om litegrann :) Felicia från björnudden kommer sen och rider på Mirac. $ !!

Brolle igår va så jävla bra! Åh han är så snygg så man smälter. Tog en massa bilder och fick nån film, kanske kommer upp här sen.


han gör allt för att göra henne lycklig

'' this is a place for both of us. you and me are meant to be together. ''



!

Idag ska nya bebisen besiktigas!! Hoppas och håller alla tummar jag har att den går igenom. Vi åker om typ 30 min å så har vi tid halv elva. Grå han igenom så tar vi med honom hem direkt!:)



har inga bilder

Honey, i miss what we could have done

Va ute å gick med Mirac för ett par timmar sen, gick en bit in på lövnäset å när jag ska tillbaka så kommer Anna T utspringandes och pratar litegrann. Va jättelängesen ja såg henne så de va kuul :) Sötnosa!

Imorn så åker vi till atg å besiktigar nya hästen, får med den hem om den  går igenom också! hihi

bebiis!


tankar

Ibland funderar jag på vad livet egentligen går ut på, är det att dö?

Helt ärligt så tror jag aldrig att man dör. Man kan avlida, inte finnas kvar osv, men man dör aldrig. T.ex så avlded min morfar för ca 3 år sen, men han är inte död. Jag har aldrig åkt till mormor, jag åker alltid till mormor och morfar. För han finns kvar, och kommer alltid att göra. Jag både känner och ser honom, så jag vet. 

Texas finns också kvar. Idag är det exakt en vecka sen han avled. Nästan exakt vid den här tiden så var jag inne i stallet och han och Mirac såg varandra för sista gången. Hey, soul sister spelades på radion. Då kände jag att det var meningen att det skulle vara vi, Alice & Texas. Det skulle aldrig förändras. Och ibland när jag känner efter, så finns han där. Jag ser honom i mina tankar vart jag än tittar, och då, då vet jag att jag inte är ensam.

Wischer



Alice var och provred Wischer igår. Han var tjock men fin. Så snart har hon väl en ny häst om allt går som det ska :) Alice och jag ska snart gå ner och bada, efter hon har städat sitt rum som ser ut som ett bombnedslag. Lär ta tid men för att det ska gå lite snabbare åtminstone så bloggar jag (hannahautanen.blogg.se) åt henne. Det värsta är att hon gör allt annat förutom det hon ska göra.
Igår när jag satte på Jackass på tv:n hör jag hon säga vad är det där? vadå vad är det där?  Jackass? Alla har väl sett Jackass

Fast ioförsig så har Alice två knullkanaler på sin tv så när Jackass går sitter väl hon och glor på porr. Vilket hon påstår att hon aldrig sett på förut. Lilla Alice, klart du sett på porr

Over and out simma lugnt


ihi

Fyfan, har ont i hela kroppen! Mest i armarna iofs, men är heelt dö! Hahha Hoppas iaf på å få åka nån dag igen! :)

Nu blir de en tur till örebro och ikea för o kolla lite möbler till mitt rum, senare i eftermiddag så pker vi till torsby å kollar på häst! :)


LOVE


va uppe å prata med bebisen igår, han hade de så bra så!

vattenskidor

Sitter hos kusin vitamin nu å vi har precis ridit åh sen badat med våra bebisar!

Har också åkt vattenskidor idag -för första gången i hela mitt liv. Efter ca 10 misslyckade försök så gick de bra och jag tog ett par varv runt i viken hemma;) Film på hannis kommer senare o så kan ni kolla hannahautanen.blogg.se sen för där kommer säkert bilder å film på mig!

Nu ska vi ner åh bada igen sen blir de nog film så vi hörs säkert imorn! PEACE AND LOVE


svårt att hålla tillbaka tårarna

http://hannahautanen.blogg.se/2010/july/tillsammans.html

kusin ~ bästavän ~ syster

vad du nu vill kalla det, jag skulle vilja formulera det så iallafall
jag tänker inte sitta och skriva massa grejer om hur mycket jag bryr mig om dig eller hur kopiöst mycket jag älskar dig
förhoppningsvis vet du redan det
istället tänkte jag berätta att jag precis varit på västkusten i 1 vecka. Bara någon dag innan jag åkte sov du här, och det ser alltid lika jävla mycket ut som ett bombnedslag när du varit i mitt rum/garderob.
Haha, du hjälpte mig att packa. Alla fina kläder som du ville ha när jag var borta plockade du in i garderoben.
När jag kom hem, ja jag vet inte vad det såg ut som men jag kan garantera att varenda örhänge som låg utanför lådorna har du varit och nallat på. Det fanns inte många lediga fläckar på golvet där det låg täcken, KLÄDER i Mängder, skor och så vidare.
Det värsta var att jag gillade det, jag gillade att behöva lägga rätt varenda klädtrasa i garderoben efter dig. plocka iordning alla örhängen, smycken, skor.
Men ibland kvittar det hur mycket jag älskar dig, du ska veta att du är den personen som kan få mig så pissförbannad på 2 röda så jag inte tror det själv. Och jag vet att det är ömsesidigt.

Sen finns det tillfällen när du aldrig mer vill veta av mig
när du är som emun mina råd
det sårar mig oftast, sen tänker jag om
och tänker att det är väl såhär det är när man älskar varandra så mycket
det är dom man älskar som mest som man vågar ta ut all ilska på
det är som en kudde, som en dörr
man skriker och slår så mycket att kudden är helt blöt efter allt saliv som kommit med när man gormat
alla sprickor i dörren som blir

det är bara att byta ut

Nu ligger jag i sängen och snyftar till Brolle – Tillsammans som Alice lagt till i en lista på min spotify som heter TILL HANNA FRÅN ALICE



happyface ♥


vi är lördagens änglar som virvlar i stan!

Lekt med världens sötaste Jina hela dagen lång! Hon väckte mig imorse och tyckte att vi skulle bada haha. Iofs gjorde vi inte de men ändå.

Vi har badat i massor, plockat typ 104 smultron (!) , ridit, spelat mario, badat med Mirac, fikat en massa och myst till åskan (?). Gooa unge! Skulle egentligen åka ring med Johan nu på kvälla men blev ju som de blev med vädret..

Nu blir de kolla på fotbollen och vänta på ögongodiiiiiiis! ;) GRR






hö hö hö

Imorn kommer älsklingskusin hem igen (tror jag), SKÖNT!!!!!!! i have fucking miss yooou


Blev ändrade planer idag, blev höbärgning hela dagen lång :) Skönt o umgås lite åh samtidigt jobba o slita i värmen :) Grymt jobbigt o slänga med alla höbalar! Myyyst med Julia också, min lilla favvo-unge! ♥

Red varken Kingen eller gick med Mirac, hade inte tid så. Inga kvällsplaner har jag heller så blir ett par satc avsnitt som vanligt sen sängen och telefonsällskap kanske. Kommer dessutom drömma mardrömmar om hö! haha



bild från ne.se

tänkte..

..lägga ut en massa jätteelaka blondin skämt. Men så kom jag på att jag är blond. Men nä, de är inge fel på de! Såateehh..


så fking söt när jag va liten, ellerhur? HA-HA-HA

tänkte..

..lägga ut en massa jätteelaka blondin skämt. Men så kom jag på att jag är blond. Men nä, de är inge fel på de! Såateehh..


så fking söt när jag va liten, ellerhur? HA-HA-HA

you make me want to say oh oh oh oh oh oh ohh myy gosh!

Åh fyfan, vakna typ 10 över 10, och då hade jag sovit kanske 6 timmar. Prata i telefon till typ 4 så jag tänkte väl att jag skulle få sova åtminstonde till elva haha.

Har inga planer på nånting idag. Ska väl kanske rida en sväng på Kingen och kanske blir en promenad med Mirac. Grymt skönt väder ute, förutom regn skvätten som kom nyss haha.  

grr grr grr ;)


hey there delilah

Hemma efter en halv dag i bilen + ett par timmar i Hedemora. Hästen va verkligen jättetrevlig och snäll. Dock lite oriden och krävde ganska mycket jobb. Vet inte om jag vill ha henne men ska vätna tills imorn o bestämma mig. Nu ska jag tvinga till mig tvn o sätta på ett par avsnitt satc! GODNATT


Inge trött alls! Haha


Humor

Jag, mamma & pappa pratar om massa hundar o katter, efter ett tag när mamma sagt att Albin kanske får en katt när han fyller år. Efter en stund:
Albin: Mammaaa, kan jag få Robins sköldpadda?

Delaila

Godmorgon! Haha, jag vakna för en stund sen och de va såååååååå skönt! Har bara sovit till typ åtta varje dag annars, (klockan sex när jag jobbat) och de spela ingen roll hur länge jag va uppe på kvällen så vakna ja ändå runt åtta, skitstörande haha!

Känner mig som en uteliggare som inte duschat på 10 år, så ska hoppa in i duschen o sen om nån timme så åker vi till hedemora och kollar på den här!:)


back on track again!

Nu ska jag ta tag i det här bloggandet igen! Har gått lite uppochner, mycket om Texas å så nu, men de är min blogg, skriver vad jag vill! :) Måste verkligen ha en ny design/header. Hjälp, nån? Behöver inte alls vara avancerat, kan tom va en gratisdesign haha.. Den jag har nu funkar verkligen inte! Är de nån som är frivillig till hjälp så hör av dig! Får en länkning som tack, även om de kanske inte hjälper så mycket hahah så är de ju iaf nåå ;) Min statistik har föresten höjts hur mycket som helst, inte för att det är något jag strävar efter så är det ju väldigt kul hursomhelst :) Nu ska jag sätta på ett par avsnitt av Sex and the city och ta de lite lugnt!
peace!


haha cp


update: hahahha och nej, mina tuttar är inte kissie, och jag har inte heller sveriges värsta push up, blev nå knäppt när ja låg ner bara. ignorera, helt enkelt.


Eminem feat. Rihanna

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts

Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie


vila i frid ♣

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

And I still hold your hand in mine.
In mine when I'm asleep.
And I will bear my soul in time,
When I'm kneeling at your feet.



...

ni tar dööööööööööööd på mig..... åh fuck love



nu ska jag snart ut och vara med världens bästa häst och avnjuta dom allra sista timmarna. peace


AHAHHAHAHAHHAHAHA JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR :(

ska aldrig mer skriva i den här bloggen! SKA SKAFFA EN HEMLIG hahahhahahahhaa herregud


aaaaaaaaah jag gråter!

http://minneavtherese.blogg.se/

Hittade de här på aftonbladet.se -

Familjens brev till de åtalade

När rättegången om mordet på Therese Johansson Rojo avslutades i dag delade hennes familj ut ett uttalandet.

Familjen skriver om sin sorg och riktar sig också direkt till de åtalade.

Här är hela uttalandet.

”Vår Therese var som de flesta andra, närmare bestämt väldigt mycket som alla andra – tonåring.

Men hon var också min dotter (skruttunge), sin pappas lilla gumma, sin brors nyckfulla ögonsten, morfars känsla för musik, mormors lilla blingbling, som hon fått sitt konstintresse från. Full med humor, men också i grunden en lite osäker och blyg tjej som ofta fick jobba för att få ett bättre självförtroende. Det hade hon jobbat bra med sista året och det var en gladare tjej med helt vanliga vardagliga tonårsproblem att brotts med.

Hon var sina kamraters bästa vän, i vått och torrt. Ville alltid att alla skulle vara tillsammans och hon var nog väldigt fäst vid sin f. d. pojkvän även om de inte träffades längre som jag såg det.

En natt i juni slets vår tillvaro sönder när vi... förlorade Therese.

Någonting är väldigt trasigt i våra liv sen dess. Våra liv försvann i en skogsdunge i Stureby.

Jag och min son var där mitt i natten, och vi förstod att något hemskt hade skett, där hjälpen inte hann fram i tid...

Therese hade, precis som ni själva, hela livet framför sig.

De frågor vi nu ställer oss är:

Med vilken rätt ansåg ni, N.N. (pojken) och N.N. (flickan), er ha att råda över Therese liv?

Hur kan man ens komma på tanken??? och dessutom genomföra detta vidriga dåd?

Vad får er att tro att era egna liv är mer värda än andras?

Vi kommer aldrig få ett acceptabelt svar på våra frågor och vi kommer heller aldrig få tillbaka vår älskade Therese. Vi kan bara önska att hon alltid kommer att vara lika närvarande för er som hon är för oss. En ständigt (närvarande) påminnelse om att ni en gång i livet gjorde något fruktansvärt.

Förmodligen det enda sätt som finns att försöka sona de brott ni har begått mot henne, våra nära och kära, alla fantastiska vänner, säkerligen mot era egna familjer, mot varandra och mot er själva... är att ni tar fullt ansvar för den outhärdliga smärta ni tillfört oss, att ni visar så vi kan se att ni på ett uppriktigt sätt ångrar det ni har gjort. Vi hoppas och tror att ni känner samma smärta som vi. Använd denna smärta till att göra något gott för andra, det är så många människor berörda, så kan vi åtminstone känna att vår älskade Thereses meningslösa död och förlorade liv ändå lärde er något.

För min familj vill jag bara citera Jennifer ur Therese minnesblogg:

”Du är inte borta,

du har bara gått lite i förväg”...

 

Från Thereses mor, far och bror

Vibeke Raymond och Tim


 


EMINEM♥






by the way liksom..

..så har jag ring till en å sagt att han är min kärlek, jag har talat om för en annan som ja inte ens känner att vi ska gifta oss och ha barn tillsammans (?), ringt till ännu en o varit jättelessen för jag trodde han tala skit om mig. åh en massa saker på de, duktigt.

ett ord - herregud!




tss tsss

ja mår inge bra schalalalalaaaaaaaaa!

:'( du är bäst älskling







RSS 2.0