Magnetboots

Sitter o läser om magnetboots och hovbensfrakturer, intressant som fan! Vi hade tänkt o beställa såna där till Texas. Det är magneter som får igång blodcirkulationen, och gör så att det läker snabbare!  http://www.magnethealth.se/default.aspx.
'


Om exakt en månad ska vi in till ATG med pojken igen.. Får vi se hur de går. Hoppas nu på att han ser bättre ut och att de läker! Just de både han o jag behöver nu! Igår när jag flyttade på honom mellan boxarna så verkade de gå jättebra! Han ställer ner hela hoven och haltar näst intill ingenting:) Han fick en godisleksak som Ulrika och Anna köpte med från Till häst o slicka på. Först va den jätteläskig, sen smaka han och va de verka som så tyckte han om den så mycket att den nog är slut idag ;) Mammi plockade jättemycket gräs till honom också, guud va bortskämd han blir! Men de är bra:) Han är gladare än någonsin! De är så kul att se honom. Inge deprimerad som han va i början eller nånting.. Han är lycklig! :)  <3

Anna J frågade igår också om vi ville att Mirac skulle va med på ett ridläger hos Irene, o såklart att han ska de! :) De blir nog kul, sånt där gillar han :)

Nu blir de skolan, puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0